Introductie

Spelekids, het moderne indoor speelparadijs dat werkt volgens de All inclusive formule. Dit betekent dat alle drankjes in de toegangsprijs zijn inbegrepen. Eenmaal binnen is de koffie, thee en limonade helemaal gratis. Het speelparadijs biedt ouders/begeleiders en kinderen een fijne tijd en een unieke speelervaring. Daar komt bij dat kinderen bij Spelekids allemaal als VIP’s, Very Important Panda’s kunnen klimmen, draaien, springen, glijden en nog veel meer.

Ga naar de website van Spelekids

Historie en populariteit

Spelekids is nog jong en fris, want op zaterdag 19 december 2009 werden voor de eerste keer de deuren opengesteld voor bezoekers. Na een gedegen voorbereiding van circa twee jaar en na vele bezoeken aan nationale en internationale collega speelparken is Spelekids als uniek speelparadijs ontstaan in de Pandahallen, de voormalige tennishallen van Loosdrecht. Hier stamt het bekende logo met het leuke beertje de ‘Panda’ dan ook vanaf. Sinds de eerste opening zijn er al diverse nieuwe speeltoestellen bij gekomen en worden er regelmatig succesvolle acties en proeven gehouden. Dit geeft wel aan dat de populariteit van het speelparadijs aanzienlijk aan het toenemen is.

Locatie

Spelekids ligt centraal in Nederland in de plaats Loosdrecht, slechts 200 meter onder Hilversum. Vanwege de centrale ligging is het speelparadijs bereikbaar voor iedereen en bovendien is parkeren gratis!

Programma / activiteiten

Spelekids biedt een schat aan speelmogelijkheden voor kinderen van alle leeftijden. Van onder andere het ballenbad, het verkeerscircuit, het hobbelpaard en de touwen tot aan de unieke glijbaan, een klimmuur, mini golf en de spelcomputer. Daarnaast zijn er aparte activiteiten te reserveren voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje en gelden er voordeeltjes voor scholen en groepen. Voor de ouders en begeleiders is er een speciaal terras aangelegd voor de zonnige uurtjes. Maar ook binnen is aan hen gedacht, want op de eerste verdieping bevindt zich het lounge gedeelte en er wordt een gratis WIFI verbinding aangeboden. Tot slot is Spelekids niet alleen een modern en gloednieuw speelparadijs voor kinderen, maar door de exclusieve opzet ook af te huren voor volwassenen. Leuk voor bijvoorbeeld een familie- bedrijf- of kraamfeest.

Stats & tags


Loosdrecht, Noord-Holland, Nederland
Overdekte Speeltuinen, Speeltuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling