Introductie

Zwemmen is lekker, zwemmen is leuk, zwemmen is fijn en zwemmen is gezond. En als je dan ook nog eens kunt zwemmen in een subtropisch zwemparadijs van 225 vierkante meter, waar het water lekker warm is, je kunt bubbelen in het bubbelbad, je je kunt laten meevoeren in de wildwaterkreek en je je naar beneden kunt storten via een snelle waterglijbaan, dan is het plezier helemaal compleet. Sport- en recreatiecomplex Wasbeek in het Zuid-Hollandse Sassenheim biedt bovenstaand plezier. En nog veel meer. Want naast het subtropisch zwemparadijs kun je er ook terecht om op een ongedwongen en prettige manier aan je conditie te werken. Aquajogging en Fit en Vitaal 50plus zijn slechts enkele voorbeelden van methodieken die bijdragen aan een fit gevoel.

Ga naar de website van Sport- en recreatiecomplex Wasbeek

Historie en populariteit

Sport- en recreatiecentrum Wasbeek bestaat al twintig jaar. En in die twintig jaar hebben bijna vier miljoen bezoekers genoten van al het goede dat Wasbeek te bieden heeft. Bovendien heeft het centrum in twintig jaar veel ervaring opgedaan en weten ze derhalve hoe ze hun gasten optimaal moeten bedienen. En dat ervaar je al bij binnenkomst.

Locatie

Sport- en recreatiecentrum Wasbeek ligt in het Zuid-Hollandse dorp Sassenheim. Hoewel je je prima een hele dag kunt vermaken in het zwemparadijs, biedt het dorp en vooral de regio voldoende mogelijkheden om een dagje zwemmen mee te combineren. Zo ligt Sassenheim niet ver van het strand van Noordwijk. Een heerlijke strandwandeling voorafgaand of aansluitend aan een lekkere zwempartij is een prima idee. Maar de echte toeristische attractie ligt een paar kilometer noordelijker in het buurdorp Lisse: de Keukenhof. Jaarlijks weten vele honderdduizenden liefhebbers van bloemen en tuinen deze toeristische attractie van wereldformaat te vinden en te waarderen.

Programma / activiteiten

Ben je tussen de 7 en 15 jaar, houd je van zwemmen en ben je gek op dansen? Dan is discozwemmen een echte activiteit voor jou. Iedere laatste vrijdag van de maand is er discozwemmen. Kijk op de website voor meer informatie.

Stats & tags


Sassenheim, Zuid-Holland, Nederland
Sport, Zwembaden

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling