Introductie

Zwemmen is gezond. Die wetenschap is ook tot zwembad Sportfondsen in Delft doorgedrongen. Maar zoals het een echte universiteitsstad betaamt gaat de wetenschap in het Sportfondsen Delft verder. Bijvoorbeeld op het gebied van waterkwaliteit. Want in Delft wordt niet langer chloor gebruikt om het water te zuiveren, maar zout. Geen gevaarlijke chemicaliën meer en minder last van irritaties aan oogvlies en slijmvlies en ook de overlast van de penetrante chloorlucht, zo kenmerkend voor veel zwembaden, behoort tot de verleden tijd, terwijl de kwaliteit van het zwemwater er alleen maar beter op is geworden. Maar natuurlijk is de hoge kwaliteit van het zwemwater niet de enige reden om in Sportfondsen Delft te gaan zwemmen. Veel van de activiteiten die hier worden ontplooit zijn gericht op de conditie. Aquajoggen, Aquarobics, Aquapilates, Aquafitness, het zijn allemaal methodieken die zorg dragen voor een fitter en gezonder lichaam. Daarnaast kun je er natuurlijk ook gewoon baantjes trekken, is er ouder & kind zwemmen, zwangerschapszwemmen en nog veel meer. En heb je jezelf voldoende afgebeuld, dan is het goed te weten dat er ook een heerlijk saunacomplex aanwezig is in Sportfondsen Delft. Compleet met saunacabine, stoombad en bubbelbad. Voor de ultieme ontspanning.

Ga naar de website van Sportfondsen Delft

Historie en populariteit

Al vele jaren voorziet Sportfondsen Delft in een behoefte. Inwoners uit Delft, maar ook uit omringende plaatsen, lopen de deur plat in dit bijzonder veelzijdige zwembad.

Locatie

Baantjes trekken, Aquafitness en daarna naar de sauna. Het klinkt als een complete dag in- en ontspanning. In Sportfondsen Delft is voldoende te beleven voor een hele dag vermaak. Maar mocht je een dagje zwemmen willen combineren met een andere activiteit, dan is het goed te weten dat er in Delft en omstreken voldoende te beleven valt. Bijvoorbeeld Museum het Prinsenhof dat het verhaal vertelt over Willem van Oranje bij leven, over zijn rol tijdens de Tachtig Jarige oorlog en over zijn rol bij het ontstaan van de Nederlandse republiek. Een bijzonder museum dat een mooi beeld schetst van deze roerige periode aan het begin van onze vaderlandse geschiedenis.

Programma / activiteiten

Naast zwemmen kun je ook squashen in Sportfondsen Delft. Dus heeft het zwemmen je nog niet voldoende uitgeput, pak dan je racket en sla samen met een vriend een lekker balletje tegen de squashmuur.

Stats & tags


Delft, Zuid-Holland, Nederland
Sport, Zwembaden

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling