Introductie

Bij Strandbad Nuenen kun je zwemmen in de recreatieplas, genieten op de zonneweide, midgetgolfen, waterfietsen, kanoën en deelnemen aan outdooractiviteiten. Ook de plaats voor het houden van feesten en partijen.

Ga naar de website van Strandbad Nuenen

Historie en populariteit

Strandbad Nuenen is onderdeel van Laco Nederland. Laco heeft door het hele land sportieve attracties als fitness, zwembaden, kegelen, schaatsen, squash, etc.

Locatie

Ten noord-oosten van Eindhoven ligt het Brabantse Nuenen. Hier ligt Strandbad Nuenen te midden van een bosrijke omgeving. Met de auto is de recreatieplas uitstekend bereikbaar en er is voldoende (gratis!)parkeergelegenheid. Ook met het openbaar vervoer is Strandbad Nuenen goed bereikbaar. Vanaf de bushalte loopt u in 8 minuten naar het meer.

Programma / activiteiten

Sportief genieten in een groene omgeving? Dat kan bij Strandbad Nuenen. Het Strandbad is meer dan een recreatieplas alleen. U vindt hier een strandpaviljoen, een midgetgolfbaan en speeltoestellen. Er zijn nog meer buitenactiviteiten. Zo kunt u hier kano’s en waterfietsen huren. Verder is er een feestzaal voor groepen tot 200 personen. Het meer en de omliggende bossen maken dit een toplocatie voor outdooractiviteiten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wat dacht u van een GPS-route, highland-games, zeskamp en zelfs sneeuwarrangementen? Groepen kunnen ook gebruik maken van catering, zoals een barbecue, buffet of tapas. Strandbad Nuenen is open van medio april tot en met begin september. Er is een speciaal naturistenstrand. Met een Laco Buitenbaden abonnement kun je terecht bij alle aangesloten buitenbaden.

Stats & tags


Nuenen, Noord-Brabant, Nederland
Dieren & Natuur, Recreatiegebieden

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling