Introductie

Prachtig ruim opgezet en goed verzorgt. Dat geldt zeker voor Speel- en Kinderboerderij Strubbert. Er is zoveel te doen dat je je hier meer dan een dag kunt vermaken!

Ga naar de website van Strubbert

Historie en populariteit

Historie en populariteit onbekend.

Locatie

In het Gelderse Laren ligt Speel- en Kinderboerderij Strubbert. Met de auto is het park prima te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid. Met het openbaar vervoer is het een ander verhaal. U dient gebruik te maken van de regiotaxi, want de dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op een uur loopafstand. De regiotaxi rijdt vanaf station Zutphen en dient vooraf besproken te worden. Ten noorden van Laren ligt De Sallandse Heuvelrug: een prachtig uitgestrekt natuurgebied. Een bezoek aan Strubbert kunt u combineren met een wandeling of fietstocht door de Heuvelrug.

Programma / activiteiten

Speel- en Kinderboerderij Strubbert is een ruim opgezette kinderboerderij waar veel te zien en te beleven is. Naast alle dieren die er wonen is er een grote speelweide waar je je als kind heerlijk kunt uitleven. Verder vindt u hier wandelpaadjes, een evenwichtsparcours, een jeu de boules baan, afeltennis, een doolfhof, horeca en een terras. Alsof dat allemaal nog niet genoeg is: er is ook een ballenbak en reuze skelters, een Ot en Sien plein en nog meer. Ook organiseert Kinderboerderij Strubbert tal van leuke activiteiten. Denk aan speurtochten, vossenjacht, verhalendagen, klompjesgolf en portret schilderen. Als er iets te vieren valt, kun je zeker bij Strubbert aan de bel trekken. Zij organiseren allerlei leuke feestarrangementen. Kinderfeestjes, familiedagen of een reünie; voor elke gelegenheid en groep heeft Speelboerderij Strubbert wel passend programma. Strubbert is open van april tot en met oktober. In de tussenliggende maanden kunt u alleen op afspraak terecht. De boerderij is dagelijks geopend, behalve op maandag. Tijdens schoolvakanties is Strubbert wel 7 dagen per week open.
Het park is rolstoelvriendelijk aangelegd.

Stats & tags


Laren, Gelderland, Nederland
Dieren & Natuur, Kinderboerderij

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling