Introductie

Lekker ontspannen in de sauna. Even de stress laten gaan en loskomen van de hectiek van alle dag. Het kan in Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen. Een middelgrote sauna waar je praktisch alle faciliteiten treft die je mag verwachten in een saunacomplex. Diverse sauna’s van verschillende temperaturen en zowel binnen als buiten, een infra-roodcabine, een stoombad met heerlijke mint geuren, een bubbelbad binnen en buiten, verwarmde binnen- en buitenzwembaden en nog veel meer heerlijks. Bovendien blijft bij Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen zelfs bij grote drukte de rust waar de saunaganger naar op zoek is gewaarborgd. Het prachtige dakterras en de bostuin met banaanstoelen dragen hier mede aan bij.

Ga naar de website van Thermen Nijmegen

Historie en populariteit

Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen is al jaren een populaire plek waar niet alleen Nijmegenaren, maar ook saunagangers uit de wijde omtrek naar toe komen voor hun noodzakelijke dosis ontspanning. Maar ondanks de populariteit van de sauna is het er zoals eerder vermeld zelfs op drukke dagen prima vertoeven.

Locatie

Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen ligt in een prachtige bosrijke omgeving. De rust van de omgeving straalt ook uit op het saunacomplex, zodat een dagje sauna al snel een ultieme relaxende ervaring wordt. Gasten van Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen verlaten het saunacomplex na een dag relaxen als herboren. Uiteraard is er ook een restaurant in het complex, zodat ook de inwendige mens lekker verwend kan worden. Maar voor wie een saunabezoek graag wil afsluiten met een lekker diner elders biedt de mooie binnenstad van Nijmegen voldoende keus. Nijmegen is een van de oudste steden van ons land en dat zie je terug in het historische centrum.

Programma / activiteiten

Diverse arrangementen maken een bezoek aan Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen nog meer ontspannend. Een lekkere massage, een heerlijke gezichtsbehandeling of een beautybehandeling zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden. Kijk op de site voor meer informatie.

Stats & tags


Nijmegen, Gelderland, Nederland
Wellness

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling