Introductie

Thermen Roosendaal is de perfecte locatie voor een dagje ontspanning. Het resort biedt gasten een oase van rust, een schat aan faciliteiten en een zee van ruimte. Er zijn verschillende stoombaden en saunacabines waar bezoekers genieten van totale ontspanning. Daarnaast zijn er de diverse cool corners, die zorgen voor een verfrissende afwisseling. Maar bezoekers kunnen ook heerlijk bubbelen, rusten in de prachtig aangelegde tuin of relaxen onder de zonnebank. Tot slot zijn er eveneens nog de ontspannende massages, de beautybehandelingen en de smaakvolle gerechten in het restaurant. Kortom, na een dagje Thermen Roosendaal gaan gasten als herboren weer naar huis.

Ga naar de website van Thermen Roosendaal

Locatie

Thermen Roossendaal heeft in juli 2011 faillissement aangevraagd. Op dit moment is Thermen Roosendaal gesloten.

Programma / activiteiten

Thermen Roosendaal is gelegen in de gemeente Roosendaal, in de provincie Noord Brabant. Het resort is gelegen in het westelijke deel van Roosendaal nabij recreatiepark de Stok. Het wellnesscomplex is daarom goed te bereiken met eigen vervoer en beschikt over ruime parkeergelegenheden.

Een onvergetelijke dag bezorgen, dat is waar Thermen Roosendaal voor staat. Gasten kunnen genieten van het verwarmde binnen- en buitenzwembad, de heerlijke whirlpools, de diverse saunacabines, waarvan er één een schitterend uitzicht op de tuin biedt. Daarnaast is er de huiskamer met open haard, een bibliotheek en een relaxruimte. En wie een bezoek brengt aan Thermen Roosendaal mag ook zeker de massagesalons, de pakkingskamers, de zonnebanken en beautysalons niet overslaan.

Gasten kunnen bij Thermen Roosendaal diverse arrangementen boeken. Er zijn arrangementen die gericht zijn op een volledig verzorgde beauty verwendag of op professionele gelaatsverzoring. Maar er zijn ook arrangementen waarbij men gebruik kan maken van alle faciliteiten van het wellnesscentrum en aansluitend kan genieten van een culinair 3-gangen verrassingsdiner. Voor alle arrangementen geldt dat gasten als ware VIPS worden behandeld.

Tot slot organiseert Thermen Roosendaal jaarlijks diverse evenementen, waarbij de opgietweekenden bijzonder populair zijn. Ieder uur een opgieting met een eigen thema. Maar ook aufguss sessies worden gehouden. Hierbij ervaren gasten afwisselend de rustgevende en stimulerende uitwerking van de speciale geuren van etherische oliën. Een aufguss sessie draagt dan ook bij aan een totale beleving!

Stats & tags


Roosendaal, Noord-Brabant, Nederland
Wellness

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling