Introductie

Wie zin heeft in een middagje lekker genieten gaat naar Thermen Tilburg, want hier zijn sauna’s in de mooiste vorm te vinden. Daarnaast kunnen bezoekers hier eveneens genieten van de meest uiteenlopende beauty- en massagebehandelingen, een echt Turks-Romeins stoombad, de rozensalon, dompelbaden, een biosauna voor ultieme rust en een binnen-en buitenzwembad die met elkaar verbonden zijn. Daarnaast wordt ook aan de innerlijke maag van de bezoekers gedacht, want in het smaakvolle restaurant kunt u zich culinair laten verwennen. Kortom, een dagje Thermen Tilburg opent niet alleen de poriën, maar geeft gasten totale ontspanning.

Ga naar de website van Thermen Tilburg

Locatie

Thermen Tilburg is centraal gelegen in Tilburg in de regio Noord Brabant. Het wellness centrum is vrijwel het gehele jaar geopend en met de auto gemakkelijk te bereiken. Ook met het openbaar vervoer is het saunaresort bereikbaar, want de stad Tilburg beschikt over een Centraal Station.

Programma / activiteiten

Bezoekers kunnen tijdens een dagje Thermen Tilburg genieten en gebruik maken van de vele faciliteiten die het wellness centrum te bieden heeft. Diverse infrarood cabines zorgen voor een weldadige en gezonde warmte. De rozensalon waarin gasten de heerlijke geur van rozenblaadjes op zich in kunnen laten werken en de Himalaya kristalzoutsteencabine voor een geweldige invloed op zowel lichaam als de luchtwegen. Daarnaast kunnen bezoekers genieten van het mooie uitzicht op de tuin in de grote buitencabine of relaxen in één van de whirlpools nabij de warmwaterval. Her en der verspreidt staan coolcorners voor aangename afkoeling en natuurlijk ontbreken de rustkamers, de huiskamer, de bibliotheek en het restaurant ook niet aan dit weldadige geheel.

In Thermen Tilburg bevinden zich diverse salons voor allerhande behandelingen. In de massagesalon kunnen gasten ontspannen en genieten van diverse massages. In de pakkingskamers kunnen bezoekers zich eens helemaal van top tot teen in laten pakken met bijvoorbeeld algen. De beautysalons geven een gelaatsbehandeling of een manicure- pedicure behandeling. Daarnaast kunnen gasten een kleurtje opdoen onder de diverse zonnebanksystemen.

Thermen Tilburg heeft diverse arrangementen samengesteld die gasten in combinatie met het saunabezoek kunnen boeken.

Stats & tags


Tilburg, Noord-Brabant, Nederland
Wellness

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling