De Toerist, de strijd in eigen land!

Of je nu een bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest aan het regelen bent, het uitje de Toerist mag je zeker niet missen. Nee je hoeft niet in een fout Hawaï shirt over straat of te lopen met witte sokken in sandalen. Wat dan wel?

Wat dan wel, in het uitje de Toerist komen allerlei leuke, bijzondere en creatieve opdrachten voorbij. Jij en je team bepaalt welke opdrachten je uitvoert. Elke land heeft vier opdrachten, hoe meer opdrachten je per land uitvoert, des te meer punten.  Maar wat voor opdrachten zijn het dan, vraag je je misschien af?

Weet jij een selfie te maken met meer dan 20 personen bij India? Of maak je een vet achtervolgingsfilmpje bij Amerika? Wie van je team durft mensen aan te spreken, wie van je team is de sportieve en wie beheerst de yoga les volledig?

  • Meemaken is beleven zeggen wij weleens, het uitje toch nog even in het kort
  • In 2,5 uur / 3 uur  durende beleving die je nooit zal vergeten
  • Een enthousiaste begeleider die zelfs de verlegen mensen weet te enthousiasmeren
  • Een leuke strijd tussen teams
  • Uiteraard het nodigde spelmateriaal
  • Een prijsje voor het winnende team.

Wordt jij de toerist van eigen land, wordt jij de cultuur koning van de wereld en word jullie team de winnaar van dit uitje? Leef 7 komt graag op een locatie naar keuze, dus welke stad of dorp mogen wij jou een top dag bezorgen?

Tot snel! Leef 7

Stats & tags


Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, de toerist, familiedag, groepen, groepsactiviteit, Personeelsfeest, teambuilding, teamuitje, Uitjes, vriendenweekend, vriendinnendag, vrijgezellenfeest, Wat te doen in Eindhoven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling