Introductie

Traxx Party- en kartcentrum is meer dan alleen een kartbaan. Naast het karten biedt het centrum bezoekers nog vele andere mogelijkheden, waaronder lasergame, Golden Nugget funcasino, Fear Factor en sumoworstelen. Het is dan ook bijna onmogelijk om alle Traxx activiteiten op één dag te kunnen ervaren. Het party- en kartcentrum is bijzonder geschikt voor bedrijfsfeesten, familiedagen, teambuilding, kinderpartijtjes en vrijgezellenfeesten. Jong en oud beleven hier een uniek verblijf. Niet voor niets is de slogan van dit centrum: Attraxxions to Party!

Ga naar de website van Traxx

Historie en populariteit

In 1997 is Traxx indoorkarting opgericht. Al snel bleek deze nieuwe vorm van entertainment een schot in de roos. Echter, dit vonden ook andere kartcentra in Nederland, want de indoor kartbanen schoten als paddenstoelen uit de grond met alle gevolgen voor Traxx indoor karting, want het kartcentrum kon het hoofd niet boven water houden en moest worden verkocht. De leiding is sinds 2002 in handen van Harry en Leon van de Laar en zij veranderden de naam in Traxx Party- en Kartcentrum. Traxx was vanaf dat moment meer dan alleen een kartcentrum. Het centrum kreeg een complete metamorfose en biedt vandaag de dag diverse vermaakattracties en verschillende culinaire mogelijkheden. Door deze uitbreiding mag het centrum jaarlijks duizenden bezoekers welkom heten.

Locatie

Traxx Party- en Kartcentrum is gelegen in de gemeente Uden, in de provincie Noord Brabant en men kan hier het hele jaar terecht. Er is voldoende parkeergelegenheid bij Traxx, te herkennen aan het grote groene gebouw en wie met het openbaar vervoer komt, kan vanaf het busstation Uden de bus richting Nijmegen nemen.

Programma / activiteiten

Traxx Party- en Kartcentrum beschikt over een 650 meter lang kartcircuit, één van de langste circuits van ons land. Wie nog nooit heeft gekart kan gebruik maken van instructies en het baanpersoneel. Daarnaast kunnen bezoekers terecht in de laserarena. De lichteffecten, de spannende muziek en de rook zorgen voor een extra dimensie tijdens het lasergamen.

Traxx is eveneens in het bezit van een moderne vergaderzaal en een gezellig party- restaurant, Frankie’s Garage genaamd. Deze sfeervolle ruimte is de perfecte locatie voor een feest. In het Highway café kunnen bezoekers de echte Australische sfeer proeven met uitzicht over de kartbaan. En ook kinderen vieren bij Traxx het allerleukste kinderfeest. De diverse arrangementen liggen al klaar.

Stats & tags


Uden, Noord-Brabant, Nederland
Kartbanen, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling