Introductie

Die leuke kleine gerechtjes die je krijgt als je ergens in restaurant gaat eten. Of die prachtig opgemaakte borden die je op televisie ziet. Het ziet er allemaal heel erg lekker uit, maar hoe maak je ze? Op die vraag geeft Kookstudio Uit-Koken in Nijmegen antwoord. Tijdens een gezellige avond met vrienden, familie of collega’s leren de ervaren koks van Uit-koken je de fijne kneepjes van het vak. Zodat je bij thuiskomst je andere vrienden, familie of collega’s kunt verrassen met je hoogstaande culinaire verzinsels.

Ga naar de website van Uit Koken

Historie en populariteit

Uit-Koken is opgericht aan het einde van de vorige eeuw. In 1999 was het Frank Windt die van zijn passie zijn beroep maakte en zijn droom werkelijkheid zag worden. Inmiddels is Uit-Koken uitgegroeid tot een allround culinair bedrijf, waar mensen niet alleen terecht kunnen voor een kookworkshop, maar ook voor catering van broodjes tot een geheel verzorgd meergangen menu. Bovendien manifesteert Uit-Koken zich ook op maatschappelijk vlak, door jongeren met een ontwikkelingsachterstand of mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking werkgelegenheid te bieden. En die maatschappelijke verantwoordelijkheid proef je terug.

Locatie

Uit-Koken is gevestigd in de Nijmeegse Molkenboerstraat, even buiten het centrum van de stad. Nijmegen heeft veel te bieden en een kookworkshop is dan ook prima te combineren met tal van andere activiteiten die je in de stad kunt ontplooien. Zo krijgen geschiedenisliefhebbers een mooi beeld van de historie van Nijmegen, dat een van de oudste steden van Nederland is, in Museum het Valkhof. Dit museum laat een grote en belangrijke verzameling van deze Romeinse Archeologie zien. Daarnaast beschikt het museum over een afdeling oude kunst, waarin aan de hand van onder andere schilderijen een beeld wordt geschetst van de ontwikkeling van Nijmegen door de eeuwen heen. Het Nationaal Fietsmuseum Velorama laat de ontwikkeling van de fiets zien. En de Stratemakerstoren geeft de bezoeker een kijkje in het onderaardse Nijmegen.

Programma / activiteiten

Niet alleen voor volwassenen is een kookworkshop een bijzondere en ontspannende activiteit, ook voor kinderen is een kookworkshop een schot in de roos. Over een kinderfeestje dat in een professioneel uitgeruste keuken wordt georganiseerd, wordt nog maanden later nagepraat.

Stats & tags


Nijmegen, Gelderland, Nederland
Entertainment, Kookstudio's

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling