Een uitje beleven met Virtual Reality? Kom naar The VR Room Utrecht!

 

Ben jij op zoek naar een uniek uitje? Beleef het bij The VR Room en maak kennis met Virtual Reality. Stap in de wondere wereld van VR en ontdek magische dingen. Door deze nieuwe technologie is er van alles mogelijk: ga diepzeeduiken, snowboarden, ontsnappen uit een grot of racen zoals Max. Er zijn verschillende experiences voor jong en oud, bij ons ben je op het juiste adres!

Zodra jij een VR-headset opzet, weet je niet wat je meemaakt. Virtual Reality is een levensechte ervaring die interactief is. Daarom is ook niet iedereen tegelijk bezig in VR. Onze enthousiaste VR experts leiden je door de virtuele wereld en passen het uitje aan op jouw wensen. Door middel van beeldschermen die opgehangen zijn in de kamers, kunnen de andere genieten van jouw reis. Dit maakt Virtual Reality een sociale bezigheid!

 

Aanbod VR Rooms
The VR Room heeft een breed aanbod aan VR Rooms. In elke VR Room zijn lekkere banken, hapjes en drankjes, beeldschermen en VR-headsets aanwezig waarmee je kunt genieten van jouw uitje. Er is een ruime keuze uit meer dan 50 experiences en daarnaast kun je ook nog kiezen uit verschillende themakamers. The VR Room is de geschikte plek is voor de hele familie.

We bieden nu ook als enige in Nederland het prijswinnende VR Lasergamen aan! Je staat metershoog boven de afgrond en jouw tegenstander staat op de uitkijk. Je verovert torens terwijl je actief andermans lasers ontwijkt. Schuil achter je toren, buk, richt en schiet!

Voor de echte puzzelaars bieden we nu ook VR Escape Rooms aan. In een Escape Room is het de bedoeling zo snel mogelijk te ontsnappen uit een plek. Treedt bijvoorbeeld in de wereld van Assassin’s Creed en ontdek wat er met het vermiste onderzoeksteam van Sir Beldon Frye is gebeurd.

Wist je dat… Je ook kinderfeestjes bij ons kunt vieren? Kom langs voor jouw VRjaardag en beleef VR, geniet van een zakje chips en limonade en ga weer naar huis met een supervet officieel VR diploma. De jarige krijgt zelfs nóg een VRrassing! Klik hier voor meer informatie

 

Bedrijfsuitje regelen? Zoek niet verder!
Op zoek naar een uniek bedrijfsuitje of teambuilding? Ook dat kan bij The VR Room. Kom langs met je collega’s en speel samen of ga met VR Lasergamen de strijd aan tegen elkaar. Test jullie samenwerking en communicatie skills door een bom te ontmantelen, of heb gewoon ouderwets plezier. Met Virtual Reality maak je van jouw bedrijfsuitje een succes!

 

VR op locatie
Jullie zijn van harte welkom in een van onze vestigingen in Utrecht of Amsterdam. Liever op een eigen locatie? Geen probleem. Onze VR-experts pakken alles in en leveren een te gekke VR ervaring op locatie naar keuze. Dit kan al vanaf 6 personen.

 

Kijk voor alle informatie en om het leukste uitje te boeken op www.thevrroom.nl

Tot snel!

Stats & tags


Utrecht, Utrecht, Nederland
bedrijfsuitje, Entertainment, escape room, familie, indoor, kinderfeestjes, Lasergamen, op locatie, The VR Room, uitje, Utrecht, Virtual Reality, VR

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling