Introductie

De Vrije Markt Tiel is een gezellige, overdekte markt waar bezoekers iedere woensdag en zondag de hele dag kunnen slenteren en snuffelen. Op meer dan tienduizend vierkante meter vloeroppervlak staan vele kraampjes opgesteld. Er is van alles te vinden in de overdekte markthal. Van huishoudelijke artikelen en kleding tot aan oude platencollecties en tweedehands goederen. Behalve een bonte wereld met koopwaar, zijn er eveneens enkele gelegenheden om wat te drinken en / of te eten. Er zijn diverse gezellige koffiehoekjes ingericht met een kleine kaart en de uitgebreide kaart is te vinden in het grote restaurant. De Vrije Markt Tiel is een bijzonder leuk uitje en te ondernemen onder alle weersomstandigheden.

Ga naar de website van Vrije Markt Tiel

Historie en populariteit

De Vrije Markt Tiel is in de regio al vele jaren een begrip. De markt heeft haar intrek genomen in de voormalige oude veilinghallen ofwel de Jomanda hallen. Op woensdag en zondag worden deze hallen omgetoverd tot een sfeervolle vrije markt waar jong en oud kan rondstruinen. Vele bezoekers van alle leeftijden en vanuit alle windstreken weten hun weg naar deze bazaar te vinden. Jaarlijks ontvangt de markt duizenden mensen.

Locatie

De Vrije Markt Tiel is gelegen in de Betuwse gemeente Tiel, provincie Gelderland. Aangezien de markthallen zich bevinden tegenover het NS Station Tiel, is de locatie uitstekend met het openbaar vervoer bereikbaar. Wie met eigen vervoer komt, kan parkeren op de grote parkeerplaats schuin tegenover het station.

Programma / activiteiten

Iedere zondag en woensdag kunnen bezoekers van 9:00 tot 16:30 uur slenteren over de Vrije Markt Tiel. Honderden kramen met apparatuur, hobbyartikelen, kleding, levensmiddelen, meubilair, hebbedingetjes en nog veel meer staan hier wekelijks opgesteld. Daarnaast kan men in de speciaal ingerichte koffiehoeken even uitrusten en genieten van een drankje en een koude of warme snack.

Wie de zolder of schuur heeft opgeruimd en zijn of haar spullen wil verkopen, kan zelf een kraam huren op de markt. Dit is zowel voor particulieren als voor kooplui mogelijk. Kortom; reden genoeg om eens lekker te gaan struinen of zelf spullen aan de man te brengen op de grootste overdekte markt in de Betuwe, de Vrije Markt Tiel.

Stats & tags


Tiel, Gelderland, Nederland
Winkelen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling