Introductie

Watertuin Jonkersvaart is geopend voor besloten feesten en partijen en groepen vanaf 20 personen. Veelzijdige tuin met onder andere waterpartijen, vijvers, rotstuin, Japanse tuin en een gezellige restaurant.

Ga naar de website van Watertuin Jonkersvaart

Historie en populariteit

Tot april 2010 was Watertuin Jonkersvaart open voor alle publiek. In het voorjaar van dat jaar kwam daar verandering in. De tuin is alleen geopend voor besloten feesten en partijen.

Locatie

Watertuin Jonkersvaart ligt ten westen van de Groningse plaats Roden. Met het openbaar vervoer is de tuin lastig te bereiken. De dichtsbijzijnde bushalte bevindt zich namelijk op zo’n 35 minuten loopafstand. Met de auto is watertuin echter wel prima bereikbaar.

Programma / activiteiten

Groepen vanaf 20 personen kunnen bij Watertuin Jonkersvaart terecht voor feesten en partijen. U heeft de tuin dan helemaal voor uzelf. Deze is namelijk niet geopend voor ander publiek. De sfeervolle tuin ligt bij café/ restaurant de Koffiegrot. Het park doet haar naam eer aan. Er zijn talloze vijvers en waterpartijen. Ook vindt u hier een Japanse tuin met natuurlijk de Japanse esdoorn, solitaire bomen en planten en passende objecten. Veelzijdig is een goed term voor deze Groningse tuin. Zo zijn er ook een rozentuin en een rotstuin. Door het hele waterpark staan zitjes, vanwaar u uitkijkt over al het moois wat hier te zien is. Bloeiende vaste planten en struiken, zoals Rododendrons, Clematissen, Irissen, Akelei en Gouden Regen. Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar, waarbij u altijd toegang heeft tot de tuin. U kunt kiezen uit een barbecue, broodmaaltijd, koud of warm buffet. Uiteraard dient u vooraf te reserveren.

Stats & tags


Jonkersvaart, Groningen, Nederland
Dieren & Natuur, Tuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling