Introductie

Wellness Instituut Lucia ligt in het Friese plaatsje Minnertsga en is een waar beauty & relax paradijs voor jong en oud, man en vrouw. Wie zich graag in de watten wil laten leggen, brengt een bezoekje aan dit centrum, waar allerlei behandelingen mogelijk zijn. Gasten kunnen onder meer kiezen voor een schoonheidsbehandeling of een saunabezoek, maar ook diverse massages en een zonnebankkuur behoren tot de mogelijkheden. Waar bezoekers ook voor komen, iedereen geniet van de ontspannen sfeer en de gastvrijheid van Wellness Instituut Lucia.

Ga naar de website van Wellness Instituut Lucia

Historie en populariteit

Lucia en Noel Bester zijn de eigenaars van Wellness Instituut Lucia. Lucia’s moeder heeft een schoonheidssalon in Franeker en heeft zodoende al jarenlang ervaring in de schoonheidsbranche opgebouwd. Het is dochter Lucia dus met de paplepel ingegoten. Zij en haar echtgenoot Noel wilden iets toevoegen aan wellness en besloten een kleinschalig, maar professioneel wellness instituut op te zetten. Dat bleek een schot in de roos. Al vanaf het eerste moment mag Wellness Instituut vele bezoekers van alle leeftijden welkom heten.

Locatie

Wellness Instituut Lucia is gelegen in het pittoreske Minnertsga, een plaatsje in het noordwestelijk deel van de provincie Friesland. Het instituut ligt op loopafstand van de dichtstbijzijnde bushalte. Bij het instituut is voldoende parkeergelegenheid te vinden voor wie met de eigen auto komt.

Programma / activiteiten

De kracht van het Wellness Instituut Lucia zit hem in de persoonlijke aandacht voor de klant. Dit staat bij alle medewerkers hoog in het vaandel. De ruimten in het instituut stralen luxe en exclusiviteit uit. Het geheel wordt kleinschalig gehouden om een sfeer van rust te kunnen blijven waarborgen. Bezoekers kunnen kiezen uit een breed scala aan verschillende behandelingen en arrangementen, zoals een hammam massage, een gezichtsbehandeling en een saunagang. Er is voor ieder wat wils.

Verder is het instituut in het bezit van een whirlpool, jet en medisch matras. Op het overdekte terras, waar men kan genieten van een prachtig uitzicht, kan een hapje en een drankje genuttigd worden. Gasten van Wellness Instituut Lucia hebben na de behandelingen en arrangementen het gevoel er even helemaal tussenuit te zijn geweest.

Stats & tags


Minnertsga, Friesland, Nederland
Wellness

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling