Introductie

Wellnesscenter Men & Women’s Care is gevestigd in Nijmegen, in een prachtig witgeschilderd authentiek pand uit 1874. Van binnen is het modern ingericht en dit zorgt voor een rustige, luxueuze uitstraling. In dit wellnesscentrum kunnen gasten terecht voor wellbeing- en wellnessbehandelingen; huidverzorging, schoonheidsbehandelingen en ontspanning in de breedste zin van het woord. Als gast van Wellnesscenter Men & Women’s Care Nijmegen wordt de buitenwereld voor even vergeten en geeft men zich over aan totale ontspanning.

Ga naar de website van Wellnesscenter Men & Women’s Care

Historie en populariteit

Wellnesscenter Men & Women’s Care is een begrip in Nijmegen en omstreken. Eigenaresse Sylvia Claes besloot een salon te beginnen met een uniek en totaal aanbod. Ze nam haar intrek in het fraaie, historische pand dat dateert uit 1874. Met ervaren medewerkers die allen in het bezit zijn van de nodige vakdiploma’s en de ruim 20 jaar vakervaring van Sylvia zelf, zijn bezoekers in goede handen bij Wellnesscenter Men & Women’s Care Nijmegen.

Locatie

Het sfeervolle en uiterst gastvrije Wellnesscenter Men & Women’s Care is gevestigd in Nijmegen, in de provincie Gelderland. Het resort is prima met het openbaar vervoer te bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte is op loopafstand van het wellnesscentrum gelegen. Wie met eigen vervoer reist, aan de voorkant van het pand is ruim voldoende en gratis parkeergelegenheid te vinden.

Programma / activiteiten

In Wellnesscenter Men & Women’s Care hebben bezoekers het gevoel even in een heel andere wereld te zijn. Stress verdwijnt in deze ontspannen omgeving vol luxe. Het wellnesscentrum heeft een tweedeling gemaakt. Zo kan men genieten van well-being, maar ook van wellness.

Bij well-being staan beauty en ontspanning centraal. Er kan gekozen worden uit een ruim aanbod bijzondere arrangementen. Bij wellness moet men denken aan behandelingen waarbij bijvoorbeeld gewerkt wordt aan huidverzorging, ontharing, voetverzorging en hairstyling. Ook permanente make-up behoort tot de mogelijkheden. En zoals de naam al doet vermoeden, zijn zowel mannen als vrouwen van harte welkom bij Wellnesscenter Men & Women’s Care in Nijmegen.

Stats & tags


Nijmegen, Gelderland, Nederland
Wellness

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling