Introductie

In het hart van de provincie Drenthe is de waanzinnige indoor speeltuin Zippa Zebra te vinden. Hier zijn niet alleen de meest avontuurlijke speeltoestellen aanwezig, maar hier kan men ook op een scooter rijden, op de trampolines springen en kunnen er angstaanjagende momenten worden ervaren in het spookhuis. De kinderen zullen zich hier prima vermaken, maar ook aan de ouders is gedacht. Er zijn vier gezellige terrassen beschikbaar met onder meer een leestafel en de mogelijkheid om airhockey te spelen. Oudere kinderen zullen de schietkooi fantastisch vinden en voor de peuters is er een speciale peuterhoek aanwezig.

Ga naar de website van Zippa Zebra

Historie en populariteit

Zippa Zebra’s Funjungle bestaat alweer een lange tijd en is een geweldig speelparadijs voor kinderen en hun ouders. De populariteit van Zippa Zebra is mede te danken aan de diversiteit, die er geboden wordt. Het is dan ook meer dan alleen maar een overdekt speelparadijs, het is namelijk een fantastisch avontuur, waarbij steeds weer verrassende ontdekkingen gedaan kunnen worden.

Locatie

Zippa Zebra is gelegen op een met de auto eenvoudig te bereiken locatie net buiten het gezellige centrum van Hoogeveen in de provincie Drenthe. Eenmaal op De Griendtsveenweg aangekomen is na honderd meter links en vervolgens rechts de grote parkeerplaats van Zippa Zebra te vinden.

Programma / activiteiten

Zippa Zebra’s Funjungle is in het bijzonder geschikt voor kinderen in de leeftijdsgroep tot en met twaalf jaar, waarbij er sprake moet zijn van begeleiding door een volwassene. Hier kunnen zij klimmen, klauteren, glijden en wilde avonturen beleven op het luchtkussen, de glijbaan, de apenkooi en allerhande klimtoestellen. Voor peuters is er een aparte peuterhoek met ballenbak en springkussen.

Zippa Zebra is ook een perfecte locatie voor een schoolreisje of voor een club uitje. Daarnaast is het vieren van een verjaardag bij deze speeltuin een echte happening. Kinderen beleven hier een geweldige tijd in een eigen speciale verjaardagsruimte, die voor de jarige en de vriendjes en vriendinnetjes ter beschikking wordt gesteld. Naast de leuke speeltoestellen is het bij Zippa Zebra ook mogelijk om te dansen in de disco, waar bekende muziek wordt gedraaid van onder meer K3 en Hits for Kids.

Stats & tags


Hoogeveen, Drenthe, Nederland
Overdekte Speeltuinen, Speeltuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling