Introductie

Zwem- en squashcentrum Delft beschikt over een overdekt en gezellig zwembad, een sauna, zeven squashbanen, zonnecentrum en een horecagelegenheid. Hier vinden bezoekers sport en ontspanning onder één dak. Na een sportief potje squash kan men een verkoelende duik nemen in het water van het zwembad. Er is een wedstrijdbad, doelgroepenbad en een recreatiebad. De baden en de entourage voldoen aan alle eisen en wensen die gasten vandaag de dag stellen aan een zwembad. Wie een mooi, bruin kleurtje wil opdoen, kan hiervoor terecht in de zonnestudio en voor een drankje en een snack zijn er horecamogelijkheden.

Ga naar de website van Zwem- en Squashcentrum Delft

Historie en populariteit

Zwem- en squashcentrum is in Delft een populaire trekpleister. Bezoekers die graag actief en sportief bezig zijn, zijn veel te vinden op één van de zeven squashbanen. Waterpret liefhebbers nemen graag een duik in het gezellige zwembad. Het centrum verwelkomt jaarlijks vele terugkerende gasten, maar ook nieuwe bezoekers uit andere delen van het land, die verblijven in de buurt van Delft.

Locatie

Zwem- en squashcentrum Delft is gelegen in de provincie Zuid-Holland. De accommodatie bevindt zich in de nabijheid van het centrum van Delft en is daardoor prima te bereiken zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer.

Programma / activiteiten

Zwem- en squashcentrum Delft biedt een uitgebreid programma met zwemactiviteiten. Zo worden er zwemlessen gegeven zowel aan kinderen als aan volwassenen. Er worden activiteiten voor doelgroepen georganiseerd zoals therapie zwemmen, aquavitaal, aquafitness, ouder en kind zwemmen, aquarobic en aquapilates.

Daarnaast kunnen bezoekers banen zwemmen en natuurlijk kan men hier gezellig met het hele gezin op gezette tijden recreatief zwemmen. Het centrum beschikt eveneens over een zonnecentrum, sauna en verschillende squashbanen voor diegene die zich graag in het zweet werkt. Ook aan de inwendige mens wordt gedacht bij Zwem- en squashcentrum Delft.

Stats & tags


Delft, Zuid-Holland, Nederland
Sport, Zwembaden

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling