Introductie

Zwembad De Brake is een sport- en recreatiecentrum. Het zwembad beschikt over een 25-meter bad, een subtropisch recreatiebad met een temperatuur van 31 graden, drie glijbanen, jetstreams, Turks stoombad, kruidenbaden en een zonnestudio. Daarnaast is er een partycentrum, twee sporthallen en zijn er diverse glow in the dark bowlingbanen. Hier kunnen bezoekers terecht voor feestjes of een gezellig avondje uit. In het multifunctionele centrum worden regelmatig evenementen en activiteiten georganiseerd zoals onder andere discozwemmen. Een bezoekje aan zwembad De Brake is een natte, dolle boel voor jong en oud.

Ga naar de website van Zwembad de Brake

Historie en populariteit

Zwembad De Brake is al heel wat jaren een begrip in Nunspeet en ver daarbuiten. Het party- en bowlingcentrum is vooral populair bij gasten die iets te vieren te hebben of op zoek zijn naar een gezellig, ontspannen avondje uit. Het zwembad is erg populair bij leszwemmers, scholen, kinderen, doelgroepen, gezinnen en dagjesmensen die op zoek zijn naar een gezellige dag vol waterplezier.

Locatie

Zwembad De Brake is gelegen aan de rand van Nunspeet, een gemeente in de provincie Gelderland. In de nabije omgeving van de zwem- en sportaccommodatie zijn diverse parkeerplaatsen beschikbaar. Het zwembad is prima met eigen vervoer te bereiken vanuit alle delen van het land.

Programma / activiteiten

Sport- en recreatiecentrum De Brake biedt naast een subtropisch zwemparadijs eveneens een sporthal en een bowlingcentrum. Het is zodoende de ideale plek om spelen, sporten en ontspanning te combineren. Het zwembad heeft een recreatiebad, een 25-meter bad en drie glijbanen. Wie een kleurtje op wil doen kan terecht bij één van de drie zonnebanken. Ook genieten is het in de whirlpool kruidenbaden met een temperatuur van 37 of het aangename Turkse stoombad.

In het zwembad worden zwemlessen gegeven, zowel aan de jeugd als aan volwassenen. Daarnaast kunnen gasten deelnemen aan diverse aquasporten, wordt er baby- peuter- en zwemmen voor ouderen georganiseerd, evenals zwangerschapszwemmen en therapiezwemmen. Gasten kunnen ook kiezen uit diverse arrangementen zoals een vergaderarrangement of een verjaardagsarrangement. Er kan dan worden gezwommen in combinatie met een potje bowlen of Oudhollandse spelen. Kinderen kunnen hun verjaardagsfeestje vieren in het zwembad De Brake en geregeld wordt er voor hen een avondje disco zwemmen georganiseerd.

Stats & tags


Nunspeet, Gelderland, Nederland
Sport, Zwembaden

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling