Introductie

Een subtropisch zwembad, sauna en zonnebank, vier buitenbaden, een 60 meter lange waterglijbaan, peuterbad, heel veel speeltoestellen en een Bikinibar. Een bezoek aan Zwembad De Fakkel is meer dan zwemmen alleen!

Ga naar de website van Zwembad De Fakkel

Historie en populariteit

In het voorjaar van 2010 zijn vier nieuwe openluchtbaden geopend. In datzelfde jaar is de lift voor rolstoelgebruikers in gebruik genomen.

Locatie

U vindt Zwembad De Fakkel in Ridderkerk. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is het waterspeelparadijs prima te bereiken.

Programma / activiteiten

Zwembad De Fakkel biedt voor ieder wat wils. Zo zijn er zonnebanken, een infraroodsauna en een stoomcabine. Het geheel is sfeervol aangekleed en er zijn eindeloze speelmogelijkheden. Buiten treft u vier baden: een peuterbad voor de allerjongste bezoekers. Het Dolfijnenbad waar u heerlijk baantjes kunt trekken. Het Nijlpaardbad waar je de glijbaan afglijdt. Ook in het Zeeleeuwenbad kunnen kleinere kinderen op een veilige manier en naar hartenlust spelen in het water. Binnen bevindt zich het subtropische Flamingobad. Zwemmend tussen de palmbomen, wildwaterbanen en watervallen, whirlpools en bubbelbanken, waant u zich in tropische sferen. In dit overdekte deel zijn ook peuterzwembaden aanwezig, met uitdagende speeltoestellen. Verder beschikt Zwembad De Fakkel over een wedstrijdbad en instructiebaden. Zowel binnen als buiten vindt u gezellige horecagelegenheden waar u diverse versnapering kunt kopen. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van de ligweiden. Er zijn veel speeltoestellen, waarbij aan kinderen van alle leeftijden is gedacht. Zwembad De Fakkel organiseert zwemlessen, verschillende sporten in het water, discozwemmen, kinderfeestjes en extra activiteiten. Feestdagen worden uitgebreid gevierd. Zo komen Sinterklaas en Zwarte Piet jaarlijks in De Fakkel en zijn er carnavalsdagen. Ook de allerkleinsten komen aan bod, bijvoorbeeld tijdens de peuterfeestdagen. Het discozwemmen is voor kinderen tot en met 12 jaar. Ouders mogen ook meeswingen. Een DJ draait de laatste hits. De lichteffecten maken de sfeer af.
De overdekte baden zijn dagelijks geopend. De buitenbaden zijn open van mei tot en met begin september, afhankelijk van het weer.

Stats & tags


Ridderkerk, Zuid-Holland, Nederland
Sport, Zwembaden

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling