Introductie

In zwembad de Stelleplas kunnen bezoekers heerlijk zwemmen in de open lucht. Het zwembad in Heinkenszand is nog niet zolang geleden uitgeroepen tot beste buitenbad van de provincie Zeeland en hiermee beloond met de Gouden Award. Wie hier een dagje gaat doorbrengen, kan dus rekenen op een dag vol waterplezier en een zwembad dat voldoet aan alle wensen die bezoekers vandaag de dag aan een zwembad stellen.

Ga naar de website van Zwembad de Stelleplas

Historie en populariteit

Het buitenbad beschikt over een wedstrijdbad met een lage (1 meter) en hoge (3 meter) duikplank, een ondiep peuterbad voor de kleintjes onder ons en een instructiebad met glijbaan. Verder is er een gezellig terras en een ruime ligweide, waarop tevens diverse speeltoestellen en een voetbaldoel staan. Bezoekers van jong tot oud hoeven zich bij zwembad de Stelleplas geen moment te vervelen.

Locatie

Zwembad de Stelleplas is vooral in de zomermaanden een geliefde plek voor de inwoners van Heinkenszand en omgeving. Vanwege de mooie ligging in een recreatiepark, kunnen mensen hier heerlijk relaxen, terwijl de kinderen genieten van urenlang waterpret. Ook toeristen en dagjesmensen die de provincie Zeeland bezoeken, wisselen een winkeldagje en/of een cultureel uitstapje steeds vaker af met een bezoekje aan dit openluchtzwembad. Jaarlijks verwelkomt de zwemplas vele gasten van alle leeftijden uit binnen- en buitenland.

Programma / activiteiten

Zwembad de Stelleplas kunnen bezoekers vinden in het knusse Heinkenszand, een gemeente in de provincie Zeeland. Het buitenzwembad is gelegen in het recreatiepark de Stelleplas en bijzonder goed te bereiken met eigen vervoer.

Zwembad de Stelleplas bestaat uit drie baden. Een 25 meter bad met een diepte van 2 meter, een instructiebad met een oplopende diepte van 40 naar 140 centimeter en een peuterbad voor de allerkleinsten. In het diepe bad bevindt zich aan de zijkant een springkuil met een duikplank van 1 meter en eentje van 3 meter. Rondom de bassins is een grote ligweide waar bezoekers kunnen relaxen en er is eveneens een terras.

Ook voor zwemlessen kunnen gasten terecht in zwembad de Stelleplas. Er worden lessen gegeven in diplomazwemmen, zwemvaardigheid, survivalzwemmen, springen en snorkelen. Daarnaast kan men hier banenzwemmen en wordt er regelmatig een zwemdisco georganiseerd in zwembad de Stelleplas.

Stats & tags


Heinkenszand, Zeeland, Nederland
Sport, Zwembaden

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling