Introductie

Zwemmen is een niet alleen een prima manier om fit te blijven, het is ook een heerlijk ontspannen dagje uit. Zeker wanneer het zwembad beschikt over tal van leuke faciliteiten als een whirlpool, een jetstream, een massagestraal, een stroomversnelling, een bubbelbad en als klap op de vuurpijl ook nog over een glijbaan met een lengte van 60 meter en een hoogte van 7 meter. En dat alles onder subtropische temperaturen. Subtropisch recreatiebad de Veldkamp in Wezep voldoet aan al deze voorwaarden en is daarmee een prima bestemming voor een lekker ontspannen dagje uit met het hele gezin.

Ga naar de website van Zwembad de Veldkamp

Historie en populariteit

Zwemmen geniet grote populariteit onder alle leeftijdscategorieën. Van de jongste dreumesen tot kwieke bejaarden, voor iedereen is zwemmen een heerlijk tijdverdrijf. En subtropisch recreatiebad de Veldkamp springt hier handig op in door voor alle doelgroepen passende activiteiten te organiseren. Tal van ‘aqua-activiteiten’ van babyzwemmen tot seniorenzwemmen vinden hier wekelijks plaats en worden door veel sportievelingen bezocht.

Locatie

Subtropisch recreatiebad de Veldkamp ligt in Gelderse Wezep, op de uiterste noordrand van de Veluwe. Daarom is een bezoek aan het subtropische zwemparadijs prima te combineren met een flinke wandeling of een heerlijke fietstocht door een stukje onvervalst Nederlands paradijs. Daarnaast ligt Wezep dichtbij het pittoreske stadje Hattem, dat naast een groot aantal bezienswaardige gebouwen, knusse straatjes en smalle steegjes ook onderdak biedt aan het Bakkerijmuseum. Dit is een echt belevingsmuseum waarbij alle zintuigen geprikkeld worden tijdens een wandeling door de geschiedenis van brood en banket. Bezoekers van Hattem kunnen ook een combiticket kopen waarmee ze niet alleen het Nederlands Bakkerijmuseum kunnen bezoeken, maar ook het Voerman Museum en het Anton Pieck Museum.

Programma / activiteiten

Naast een groot aantal sportieve lessen organiseert Subtropisch recreatiebad de Veldkamp ook regelmatig discoavonden, waarbij zwemmen en dansen gecombineerd worden. Bovendien heeft het zwembad de beschikking over een Turks stoombad, een massagebank, een zonnebank en een kruidenbad. Ontspanning pur sang.

Stats & tags


Wezep, Gelderland, Nederland
Sport, Zwembaden

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling