Introductie

Altijd al eens willen weten hoe het voelt om in meer dan twee miljoen liter water te plonzen, maar heb je geen zin om naar een meertje of de grote zee te gaan, neem dan eens een duik in zwembad d’r Pool. In het wedstrijd bad welteverstaan, want in dit vijftigmeter bad gaat een duizelingwekkende hoeveelheid water. Maar het is niet alleen de hoeveelheid water die hier duizelingwekkend is, ook de supersnelle waterglijbaan die in dit bad uitkomt ontneemt je je adem. En dan zijn er ook nog de vele andere baden en faciliteiten die van zwembad D’r Pool een unieke zwemplek maken in Kerkrade en wijde omgeving. Een recreatie bad met stroomversnelling, een gezellig peuterbad met speelgoedjes, een turbodouche en een groot Turks stoombad met een capaciteit van 24 personen zijn slechts enkele van de grote lijst aan mogelijkheden in D’r Pool.

Ga naar de website van Zwembad D’r Pool

Historie en populariteit

Al vele jaren voorziet zwembad D’r Pool in een sportieve behoefte van de inwoners van Kerkrade en de wijde omgeving. Maar ook de vele toeristen die het prachtige Zuid-Limburg bezoeken weten zwembad D’r Pool te vinden. Want hoewel er in Zuid-Limburg voor toeristen natuurlijk genoeg te beleven valt is een dagje zwemmen altijd een welkome invulling van de vakantieplanning. En als er dan toch gezwommen wordt, dan kan dat net zo goed in zwembad D’r Pool met al zijn faciliteiten.

Locatie

Zwembad D’r Pool ligt in het Zuid-Limburgse Kerkrade. Hier is voldoende te beleven voor de toerist. Van het mondaine Maastricht tot aan het pittoreske Valkenburg en van het Drielandpunt tot aan de Vaalserberg, de hoogste ‘berg’ van Nederland, Zuid-Limburg heeft het. Maar je hoeft Kerkrade niet perse uit om te genieten van al het schoons dat Zuid-Limburg te bieden heeft. Neem bijvoorbeeld alleen al het prachtige Kasteel Erenstein, dat midden tussen de glooiende heuvels van naturgebied Anstelvallei ligt. In Kerkrade hoef je je niet te vervelen.

Programma / activiteiten

Het hele jaar door worden er tal van activiteiten georganiseerd. Raadpleeg de website van het zwembad voor meer informatie. In het zwembad is ook een horecafaciliteit aanwezig zodat de inwendige mens na sportieve inspanning niets te kort hoeft te komen.

Stats & tags


Kerkrade, Limburg, Nederland
Sport, Zwembaden

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling