Introductie

Zwembad Het Spectrum, gelegen in Hoofddorp, is onderdeel van het SportPlaza en biedt veel mogelijkheden op sportgebied. Een van de sportfaciliteiten is een groot overdekt bad, waar verschillende sportieve en recreatieve activiteiten worden georganiseerd. Bezoekers kunnen er banen zwemmen, recreatief poedelen, maar ook onder de zonnebank of een feestje vieren in het zwembad behoren tot de mogelijkheden. Voor iedereen van jong tot oud is er wel iets te beleven in Zwembad Het Spectrum.

Ga naar de website van Zwembad het Spectrum

Historie en populariteit

Zwembad Het Spectrum in Hoofddorp werd vanaf de eerste openingsdag druk bezocht. Hygiëne, veiligheid en gastvrijheid staan bij het personeel hoog in het vaandel en dat wordt alom gewaardeerd. Het zwembad is een zeer populair en aantrekkelijk bad zowel voor bewoners van Hoofddorp, maar ook voor bezoekers, dagjesmensen en toeristen van buiten de stad. Het Spectrum mag jaarlijks vele gasten welkom heten.

Locatie

Zwembad Het Spectrum is gevestigd in Hoofddorp. Hoofddorp is de hoofdplaats van de gemeente Haarlemmermeer, provincie Noord-Holland. Het zwembad is gemakkelijk bereikbaar met de bus, want er is een bushalte op loopafstand. Er is daarnaast eveneens voldoende parkeergelegenheid bij het gebouw van Het Spectrum voor bezoekers die met eigen vervoer komen.

Programma / activiteiten

Zwembad Het Spectrum in Hoofddorp is een recreatiebad met een speelse vorm. Door de aanwezigheid van leuke waterelementen is dit bad een plezier voor jong en oud. Zo is er een wildwaterbaan en zijn er diverse waterspuiters en jetstreams aangebracht. Voldoende actie dus! De diepte van het bad loopt van 50 tot 110 centimeter en heeft een aangename temperatuur van zo’n 32 graden Celsius. De spannende glijbaan die buiten het gebouw een lus maakt, is 40 meter lang.

Het zwembad organiseert regelmatig activiteiten zoals aquarobics, aquajogging, banenzwemmen en uiteraard kan men er lekker recreatief zwemmen. Verder zijn er speciale tijdstippen waarop (een deel van) het bad gereserveerd is voor baby-, peuter- en gezinszwemmen. Voor vijftigplussers is er het Fifty Fit Aqua. Zwembad Het Spectrum biedt voor ieder wat wils.

Stats & tags


Hoofddorp, Noord-Holland, Nederland
Sport, Zwembaden

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling