Introductie

Zwembad Inge de Bruijn behoort tot het Sportfondsenbad, een zwembad geschikt voor alle leeftijden. Het hele jaar door is in deze accommodatie naast een aangename watertemperatuur eveneens een prettige luchttemperatuur aanwezig. De tropische sfeer wordt benadrukt door planten en palmbomen. Het complex bestaat uit een 25-meter wedstrijdbad, een springplank, een recreatiebad met glijbaan, wildwaterbaan, bruisbad, massagestralen, jetstreams en bubbelbank. Daarnaast beschikt het zwembad nog over een sfeervol Sportcafé met terras, waar badgasten in alle rust even kunnen bijkomen van alle inspanningen, onder het genot van een hapje en een drankje. Sportfondsenbadzwembad Inge de Bruijn biedt zodoende veel vermaak aan jong en oud.

Ga naar de website van Zwembad Inge de Bruijn

Historie en populariteit

Sportfondsenzwembad Inge de Bruijn heeft al weer heel wat jaren de deuren open voor publiek. Niet alleen in Barendrecht is dit zwembadcomplex populair, ook voor inwoners uit de wijde omgeving is deze accommodatie een echter trekpleister. Jaarlijks mag men dan ook vele badgasten verwelkomen in het sfeervolle zwembad. Van baby’s, kleuters en peuters tot aan tieners, volwassenen en senioren, er is voor elk wat wils.

Locatie

Sportfondsenzwembad Inge de Bruijn is gevestigd in Barendrecht, een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Met eigen vervoer is de locatie uitstekend te bereiken. Het zwembad beschikt over een ruime, onbetaalde parkeerplaats. Ook met het openbaar vervoer is het complex goed bereikbaar. Er rijden bussen vanaf Rotterdam en vanaf het NS Station Barendrecht. De accommodatie ligt op circa 5 minuten loopafstand van de dichtstbijzijnde bushalte.

Programma / activiteiten

Het Sportfondsenzwembad Inge de Bruijn is het gehele jaar open. Gasten kunnen in het recreatiebad genieten van ten eerste een aangename temperatuur en ten tweede van de bubbelbank, de jetstreams, de wildwaterbaan, de supersnelle glijbaan en de tropische sfeer. In het overdekte 25-meter lange wedstrijdbad kan de sportieve zwemmer zich lekker uitleven. Er is bovendien een springplank aanwezig en de onderwaterverlichting zorgt voor een gezellig sfeertje. Omdat het overgrote deel van het bassin een waterdiepte van 3,50 meter kent, is dit bad eveneens uitermate geschikt voor de onderwatersport.

In het zwembad worden zwemlessen gegeven, evenals diverse aquasporten zoals aquajoggen en trimzwemmen. Ook zijn er lessen speciaal voor doelgroepen opgesteld zoals zwangerschapszwemmen, therapeutisch zwemmen, bewegen voor ouderen, en baby- en peuterzwemmen. Kinderen kunnen hun verjaardag vieren in het zwembad en geregeld zijn er leuke activiteiten waar zij aan deel kunnen nemen zoals discozwemmen en de bekende PepernotenParty. Tot slot leent het Sportcafé van Sportfondsenzwembad Inge de Bruijn zich prima voor een pauze met een hapje en een drankje.

Stats & tags


Barendrecht, Zuid-Holland, Nederland
Sport, Zwembaden

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling