Introductie

Zwembad it Paradyske is een openluchtzwembad complex gelegen op de rand van het Lauwersland in het Friese Kollum. De zwembadaccommodatie beschikt over een diep bassin met verschillende springplanken, een instructiebassin en een middeldiepbad ofwel wedstrijdbad. Daarnaast is er een peuter- en kleuterbad voor de kleintjes en een ruime zonneweide met een mooie horecavoorziening. Het is vooral in de zomermaanden voor het hele gezin goed toeven in Zwembad It Paradyske. Let op; het zwembad kent seizoensgebonden openingstijden.

Ga naar de website van Zwembad It Paradyske

Historie en populariteit

Zwembad It Paradyske is in 1967 gerealiseerd op de grens van de provincie Friesland en Groningen. Het zwembad is sinds de openstelling voor publiek populair bij vele liefhebbers die houden van zwemmen en ontspannen. Door de jaren heen is het zwembad uitgebreid met meerdere zwembassins, een peuter- en kleuterbad, springplanken en een horecavoorziening. In de zomerperiode mag het Zwembad It Paradyske vele bezoekers van jong tot oud verwelkomen.

Locatie

Zwembad It Paradyske is gelegen in het noorden van het land, in het plaatsje Kollum, gemeente Kollumerland, provincie Friesland. De locatie is gelegen aan de doorgaande route naar het Lauwersmeer op de grens tussen Groningen en Friesland. Zodoende prima te bereiken vanuit alle delen van het land. Het zwembad beschikt over voldoende parkeerplaatsen.

Programma / activiteiten

Zwembad It Paradyske, gelegen in het Friese Kollum is een plek waar jong en oud heerlijk kan vertoeven bij mooi weer. Er is een ruime ligweide, een diep zwembad met springplanken voor waaghalzen en een middeldiep bad met speelelementen. Voor de allerkleinsten is er een veilig peuter- en kleuterbad. Bezoekers kunnen hier banen zwemmen, maar ook recreatief zwemmen of deelnemen aan diverse wateractiviteiten. Het zwembad geeft daarnaast ook zwemlessen. Van de gewone zwemlessen tot aan de turbo zwemlessen.

Bezoekers kunnen bij de horecagelegenheid terecht voor een hapje en een drankje en bovendien biedt Zwembad It Paradyske eveneens de mogelijkheid aan mensen om de accommodatie te huren voor bijvoorbeeld feesten.

Stats & tags


Kollum, Friesland, Nederland
Sport, Zwembaden

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling