Vaderdag op Kasteel de Haar: Bier, Borrel & Bites

Vier Vaderdag op Kasteel de Haar met Bier, Borrel & Bites Kasteel de Haar in Haarzuilens organiseert speciaal voor Vaderdag op zondagmiddag 19 juni Bier, Borrel & Bites. Met dit Vaderdag-arrangement genieten families vanaf 15.30 uur van een bezoek aan het grootste kasteel van Nederland en een sfeervolle bourgondische borrel met speciaalbier bij het Tuynhuis. Een origineel Vaderdag-cadeau om samen waardevolle herinneringen te maken. Meer info en aanmelden voor Bier, Borrel & Bites via www.kasteeldehaar.nl/vaderdag.  Het Vaderdag-arrangement start vanaf 15.30 uur met een bezoek aan Kasteel de Haar. Het prachtig geïllustreerde boekje Etienne’s droom is inbegrepen bij de ontdekkingstocht door het kasteel. Het bewaarboekje vertelt over baron Etienne van Zuylen van Nijevelt, die de ruïne van Kasteel de Haar wilde omtoveren tot een luxueus familiedomein vol on-Nederlandse weelde. Dankzij zijn huwelijk met de schatrijke Hélène de Rothschild en samen met architect Pierre…
Lees verder
  • 0

Expeditie Vaderdag

Ga op Vaderdag met je vader op een spannende expeditie in het outdoorpark, op zoek naar een schat. Neem je broertjes, zusjes, moeder, oma’s, opa’s mee zodat ze kunnen helpen. Vier Vaderdag met een avontuurlijk gezinsuitje in de natuur! Bij Outdoorpark SEC Almere kan je met Vaderdag schatzoeken. In het park ligt een schat verstopt. Met opdrachten en uitdagingen kom je steeds dichterbij. Vind jij deze schat? Avontuur vol hindernissen Samen ga je op expeditie in het outdoorpark, op zoek naar de schat. Je komt lastige hindernissen tegen, gaat boogschieten, een vlot bouwen en over junglebruggen klimmen. Vaders zijn daar natuurlijk heel goed in, maar iedereen in het team zal moeten helpen om de uitdagingen te overwinnen. Als je de schat gevonden hebt, krijg je hem dan ook open?  
Lees verder
  • 0

Vaderdag

Vaderdagkado. Ongeveer het moeilijkste wat er is. De meeste mensen kiezen elk jaar weer voor praktische kado's, zoals een stropdas, sokken, aftershave of een kadobon, maar is het niet veel leuker om iets leuks te gaan doen met je vader? AlleUitjes.nl heeft een heleboel uitjes waar je uit kunt kiezen, en noemt er hier nog een paar die uitermate geschikt zijn voor Vaderdag: (meer…)
Lees verder
  • 0