Vaderdag op Kasteel de Haar: Bier, Borrel & Bites

Vier Vaderdag op Kasteel de Haar met Bier, Borrel & Bites

Kasteel de Haar in Haarzuilens organiseert speciaal voor Vaderdag op zondagmiddag 19 juni Bier, Borrel & Bites. Met dit Vaderdag-arrangement genieten families vanaf 15.30 uur van een bezoek aan het grootste kasteel van Nederland en een sfeervolle bourgondische borrel met speciaalbier bij het Tuynhuis. Een origineel Vaderdag-cadeau om samen waardevolle herinneringen te maken. Meer info en aanmelden voor Bier, Borrel & Bites via www.kasteeldehaar.nl/vaderdag

Het Vaderdag-arrangement start vanaf 15.30 uur met een bezoek aan Kasteel de Haar. Het prachtig geïllustreerde boekje Etienne’s droom is inbegrepen bij de ontdekkingstocht door het kasteel. Het bewaarboekje vertelt over baron Etienne van Zuylen van Nijevelt, die de ruïne van Kasteel de Haar wilde omtoveren tot een luxueus familiedomein vol on-Nederlandse weelde. Dankzij zijn huwelijk met de schatrijke Hélène de Rothschild en samen met architect Pierre Cuypers liet de baron zijn droom uitkomen. Het boekje geeft waardevolle achtergrondinformatie bij een bezoek aan het kasteel.

Vanaf 16.30 uur start de borrel bij het Tuynhuis. Het Bier, Borrel & Bites arrangement bevat een bourgondische borrelplank, vier speciaalbieren naar keuze en fingerfood-hapjes van de Smoker. Ook is er onbeperkt frisdrank, thee en koffie inbegrepen. Wijnliefhebbers genieten van wijn, rosé of bubbels in plaats van bier.

Voor kinderen is er frisdrank en ijs. Tijdens het bezoek aan het kasteel zijn er ook verrassende speurtochten voor kinderen. Zo belooft Kasteel de Haar een gezellige, memorabele Vaderdag voor het hele gezin. Meer info en aanmelden voor Bier, Borrel & Bites via www.kasteeldehaar.nl/vaderdag.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling