Kano workshop in Almere

Leer kanovaren in deze leuke open inschrijving bij Outdoorpark SEC Almere! Een uitje vol sport, spel en plezier. Een combinatie van workshop, spannende wedstrijdjes en leuke spelletjes vanuit de kano. Voor jong en oud, vanaf 8 jaar.
Lees verder
  • 0

Outdoor Zomerkamp vol Avontuur

Deze zomer kan je op kamp bij Outdoorpark SEC Almere! Twee dagen en een overnachting vol avonturen – en natuurlijk heel veel gezelligheid en plezier! Je leert tijdens je vakantiekamp allerlei vaardigheden die je helpen om te overleven in de natuur: eetbare planten zoeken en koken, een kampvuur maken, een schuilplek opzetten, touwknopen, met een kompas lopen, en nog veel meer. Het zomerkamp is niet alleen leerzaam, het is ook hartstikke gezellig en actief! Je gaat lekker vlotvaren op je eigen gebouwde vlot, survivallen en boogschieten, je bouwt zelf je hut in het bos om heerlijk in te slapen. En helemaal geen ouders om je heen! Maar kunnen je ouders jou niet zo lang missen? Ze kunnen altijd tussendoor komen kijken.
Lees verder
  • 0

De Spannendste Tijdreis in de Zomervakantie

Stap in en maak de Spannendste Tijdreis met de Museumstoomtram! De Stoomtram en de boot rijden en varen in deze zomer volgens een uitgebreidere dienstregeling. De Tijdreis laat zich prima combineren met een bezoek aan Museum de Oude Bakkerij te Medemblik of het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. Voor de jongste bezoekers zijn er extra activiteiten tijdens de speurtocht Stoomsafari. Zij kunnen onder andere het vuur bekijken in de stoomlocomotief of de postconducteur helpen met het sorteren van de post die met de tram meereist. Nieuw in 2018 is het Bello Atelier. In deze werkplaats kun je zien hoe de oeroude wagens die vroeger achter locomotief Bello reden worden gerestaureerd en hoe er aan de diverse stoomlocomotieven wordt gewerkt. Het Bello Atelier is mogelijk gemaakt dankzij de deelnemers van de BankGiro Loterij. Meer informatie, reisplanner en e-tickets op www.stoomtram.nl
Lees verder
  • 0

Actieve zomeruitjes in de vakantie!

Beleef knallende uitdagingen en spetterende avonturen in je vakantie. Outdoorpark SEC Almere heeft een vakantieprogramma vol superleuke activiteiten. Iedere dag is er iets spannends te beleven. Zo kun je boogschieten, survivallen, vuurtje stoken, klimmen over junglebruggen, kruipen door camotunnels, eten zoeken in de natuur, vlotvaren en nog veel meer. En is een dagje outdoor niet voldoende uitdaging voor jou, dan kun je meedoen aan de outdoor vakantieweek: vijf dagen lang een dagvullend programma met elke dag nieuwe activiteiten! Om deel te nemen aan de vakantie uitjes kan je alleen komen of met je zus, buurjongen, nichtje, ouders, of verzorger- en meedoen aan een knallend avontuur tijdens je vakantie. Dinsdag: Boogschieten                                                       Woensdag: Kanovaren                                         Donderdag: Mini Survival                                                     Donderdag 14:15 Kids Survival                         …
Lees verder
  • 0

Zomervakantie, uitjes met kinderen.

Eindelijk, zomervakantie! Weken achter elkaar van vrije tijd en hopelijk mooi weer. AlleUitjes heeft een overzicht gemaakt van leuke uitjes die uitermate geschikt zijn om te gaan bezoeken met het gezin. (meer…)
Lees verder
  • 0