NAARDEN the art fair

‘NAARDEN’ is in de afgelopen twee decennia uitgegroeid tot één van de belangrijkste kunstbeurzen in Nederland. De 23e editie van ‘de leukste Kunst & Antiek beurs van Nederland’ vindt plaats van donderdag 23 t/m zondag 26 januari 2020 in en rond de Grote Kerk Naarden-Vesting. NAARDEN the Art fair (voorheen Kunst & Antiek Weekend) komt, zonder de bekende inhoud en sfeer te veranderen, onder haar nieuwe titel beter tot zijn recht. Toonaangevende internationale galeries en kunsthandelaars presenteren op deze historische locatie hun nieuwste collecties hedendaagse-, moderne- & oude kunst. Hierdoor kan de beginnende kunstkoper én de ervaren verzamelaar tijdens NAARDEN the Art fair niet anders dan slagen voor een nieuwe kunstaanwinst.

“Samen in NAARDEN”

In het verlengde van de aanpassing in de beurstitel is het thema aankomend jaar ‘Samen in NAARDEN’. Alle exposanten, van antiek tot hedendaags, geven hier invulling aan door mooie objecten te presenteren die samen horen en gezamenlijk een culturele of economische meerwaarde bieden. Bijvoorbeeld: een indrukwekkende set sieraden, een kunstenaarsduo of één wand met een complete serie schilderijen die een kunstenaar over een bepaald onderwerp heeft gemaakt. Natuurlijk tonen de toonaangevende galerieën ook hun vaste collectie, waardoor er voor iedere bezoeker een aantrekkelijk kunstwerk te vinden is.

Authenticiteit, diversiteit en kwaliteit

Al meer dan 20 jaar is het Kunst & Antiek Weekend dé beurs waar een grote diversiteit aan oude, moderne en hedendaagse kunst wordt aangeboden. Alle gepresenteerde kunstobjecten worden op voorhand door een team van experts beoordeeld op echtheid en kwaliteit alvorens de deuren voor het publiek te openen. Hierdoor bent u als koper verzekerd van authenticiteit en kwaliteit. Daarom komen al twee decennia lang kunstliefhebbers uit heel Nederland naar Naarden om niet enkel kunst te bekijken maar ook te kopen. Ook dit jaar zijn er weer vele unieke en zeldzame kunstobjecten tijdens het exclusieve evenement te vinden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling