Gesloten, niet meer te bezoeken

Introductie

Klimmen, glijden, springen, rennen en verstoppen zonder de vloer te raken, dat is Apekooi! Kinderpartycentrum Apekooi is op dit spel gebaseerd, maar dan in de moderne uitvoering. Kinderen kunnen zich in de gigantische speelkooi vol verrassende hoeken heerlijk uitleven.

Ga naar de website van Apekooi

Locatie

Apekooi is gelegen in het noorden van Nederland in Groningen, nabij recreatiegebied Kardinge. Met de auto goed te bereiken en er is volop parkeerruimte aanwezig. Het speelparadijs is eveneens goed te bereiken met het openbaar vervoer. Met de buslijnen 40 en 42 en de stadsdiensten 3, 4 en 6 die vertrekken vanaf het Centraal Station in Groningen, kan men bij de halte transferium Kardinge uitstappen.

Programma / activiteiten

Apekooi een waar speelparadijs voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Zij kunnen hier van alles beleven. De speeltuin is uitgerust met onder meer ballen baden, glijbanen, torens en touwbruggen. Maar ook met kruiptunnels, die de kinderen zig-zag omhoog leiden door torens en wiebelende buizen, om vervolgens weer door de glijbanen naar beneden af te dalen, waar het ballenbad ze opvangt. Daarnaast kunnen zij zich uitleven in een heuse Apollo 13 op zeven meter hoogte of op zoek gaan naar de cycloonglijbaan, waarvoor zij eerst de bewegende touwbruggen moeten zien te beklimmen. De overdekte speeltuin is ingedeeld in twee leeftijdsgroepen, zodat men niet bang hoeft te zijn dat de allerkleinsten gevaarlijke capriolen uithalen op hogere speeltoestellen, die niet geschikt zijn voor hen. De verdeling is met kleuren aangegeven. Zo is het gele gedeelte voor de wat jongere kinderen van 3 tot 6 jaar en het groene gedeelte, dat hoger en spannender is, voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Voor de allerkleinsten van 1 tot 4 jaar is er een speciale eigen kooi met een ballenbad. Deze is zo gelegen dat de ouders vanaf het terras hun kind in de gaten kan houden. Andersom kan het kind de ouder blijven zien. Apekooi beschikt over twee restaurants en biedt daarnaast diverse arrangementen, zoals het vieren van kinderfeestjes.

Stats & tags


Groningen, Groningen, Nederland
Overdekte Speeltuinen, Speeltuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling