Een van de fijnste lange weekenden van het jaar is Pasen: het weer is meestal goed, waardoor het ideaal is om iets leuks te gaan doen in eigen land. AlleUitjes.nl kan je helpen met een keuze te maken wat je die dag kunt gaan doen. Met sommige uitjes is het aan te raden om van tevoren kaarten te reserveren, omdat het tijdens feestdagen wel druk kan zijn. Vandaar dus alvast deze tips zodat je goed voorbereid het Paasweekend ingaat.

Voordat we deze tips verklappen nog een tip: je kunt natuurlijk ook zelf een leuk uitje uitzoeken. Kijk op AlleUitjes.nl, klik op de categorie van je keuze, en kijk op de kaart voor een uitje in de buurt.

Dan nu, de top 5 voor Pasen 2012:

1. Ga een dag, of zelfs 2, naar een stad waar u nog nooit bent geweest. Hier is een overzicht van de grote steden in Nederland. Bezoek dan ook deze kaart om te zien wat er allemaal in de buurt te doen is.

screenshot (1)

2. De Keukenhof: alle bloemen zorgen voor een heerlijke dag en een ultiemlentegevoel.
screenshot (2)

3. Ga heerlijk een dag de natuur in. Er zijn natuurgebieden verspreid door heel Nederland, en ze zijn allemaal compleet anders

screenshot (3)

4. Heel wat anders en lekker eigenwijs: ga een dagje indoorskieën!!

screenshot (4)

5. Er zijn in Nederland ook een heleboel culturele uitjes in de buitenlucht te vinden, zoals een beeldentuin,                   botanische tuin of openlucht museum.

 

Veel plezier en fijne Pasen!screenshot (5)

Laat een antwoord achter