Introductie

Kinderen die barsten van de energie komen naar Ballorig Almere, het grote overdekte speelparadijs met buitenspeeltuin.

Ga naar de website van Ballorig Almere

Historie en populariteit

In Nederland zijn meer dan twintig vestigingen van Ballorig. Ook in Duitsland en Denemarken kun je spelen bij Ballorig- parken. Bij alle vestigingen vind je een uitdagend speel-, klim-, en klauterparcours. Ballorig Almere onderscheidt zich van de andere locaties, doordat hier ook een buitenspeeltuin aanwezig is.

Locatie

Ballorig Almere is goed bereikbaar met de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid en u betaalt hier niks voor. Ook met het openbaar vervoer is het speelpretpark goed bereikbaar. Vanaf busstation ’t Oor in Almere is het hooguit een kwartiertje lopen naar Ballorig.

Programma / activiteiten

Bij Ballorig Almere kun je, ongeacht wat voor weer het is, altijd lekker spelen. Binnen zijn talloze speeltoestellen, waar je je energie in kwijt kunt. Glijden, klimmen, springen, in de ballenbak spelen; er is genoeg om je een hele dag te vermaken. Het park is zo opgezet, dat u vanuit het restaurant goed zicht heeft op de kinderen. Voor de allerkleinsten is een aparte speelhoek gecreëerd, zodat ook zij veilig kunnen spelen. Als het zonnetje schijnt, kun je ook buiten in de zandbak of op de speeltoestellen spelen. Lapjeskat Ch@t kom regelmatig op bezoek om met de kinderen te knuffelen en te dansen. Je kunt zelfs met Ch@t op de foto! Er zijn regelmatig extra activiteiten, zoals de Meidenavond. Het park speelt in op feestdagen. Zo kun je wanneer Sinterklaas in het land is, zomaar een Piet tegen het lijf lopen bij Ballorig. Ouders en begeleiders mogen gratis naar binnen. Kinderen kunnen gratis lid worden van Club Ballorig. Je wordt dan op de hoogte gehouden van landelijke clubacties en van de activiteiten van de vestiging waar jij altijd komt spelen. Als Clublid krijg je leuke kortingen en een kaartje op je verjaardag.

Stats & tags


Almere, Flevoland, Nederland
Overdekte Speeltuinen, Speeltuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling