Introductie

De Beesten-Bende is een indoor playground, met talloze uitdagende speeltoestellen waar naar hartenlust gespeeld en geknutseld kan worden.

Ga naar de website van Beesten-Bende

Historie en populariteit

Beesten-Bende onderscheidt zich van andere overdekte speelparadijzen door de gezellig aankleding van het gebouw. De mascotte, een vriendelijk ogende pandabeer, vind je niet alleen terug op de prachtige wandtekeningen, maar ook op talloze speelattributen. Wat ook bijzonder is aan dit speelparadijs, is dat je hier een grote knutseltafel hebt, waar je kunt knutselen, kleuren, knippen en plakken. Uiteraard mag je jouw zelfgemaakt creatie mee naar huis nemen.

Locatie

Ten zuiden van Eindhoven, in het centrum Valkenswaard, vind je overdekt speelpark Beestenbende. Het speelparadijs is uitstekend bereikbaar met de auto. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Ook met het openbaar vervoer is het park goed bereikbaar. Vanaf de bushalte loopt u in 2 minuten naar Beestenbende. Het is een prima startpunt voor een dagje shoppen in het Brabantse Valkenswaard. In de nabije omgeving is natuurgebied Leende en de Eindhovensche golf.

Programma / activiteiten

Ravotten, klimmen, hangen, glijden; kinderen kunnen hier hun energie wel kwijt. Er zijn supergrote ballen om mee te spelen, een wiebelbrug, klautertoestellen en kruipbuizen. En het panda- springkussen niet te vergeten! Zowel binnen als buiten vindt u een terras, waarbij u zicht heeft op uw kinderen. Voor de allerkleinsten is een afgeschermd hoekje met een speelhuisje en zachte blokken waarmee ze niet alleen kunnen bouwen, maar ook kunnen klimmen en klauteren. In de restauratie zijn hapjes, ijsjes en drankjes verkrijgbaar. Er is een knutselhoek waar je met karton en papier aan de slag kunt. Knippen en plakken met je eigen vriendjes of de kindjes die vandaag misschien wel vriendjes van je worden. Beestenbende verzorgt gezellige feestjes voor kinderen, families en verenigingen. Wilt u dit, dan dient u vooraf te reserveren.

Stats & tags


Valkenswaard, Noord-Brabant, Nederland
Overdekte Speeltuinen, Speeltuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling