Introductie

Binnenspeeltuin Wamelland is een mega grote binnenspeeltuin met maar liefst 2100 vierkante meter aan speelplezier. Kinderen van 1 tot en met 14 jaar kunnen zich hier helemaal uitleven op bijvoorbeeld de superglijbaan, de ballenbak, het spookhuis, de bouwhoek, het gigantische springkussen, de trampolines, de Power Tower en de grote funshooter. Uiteraard kunnen begeleiders ook meespelen of zij kunnen relaxen in het sfeervolle restaurant met uitzicht over de grote speeltuin. De veilige binnenspeeltuin is een leuk uitje voor het hele gezin, maar ook voor bedrijven, familiedagen, kinderfeestjes en schoolreisjes is de zeer veilige Binnenspeeltuin Wamelland een dag vol uitdagingen, plezier en fun!

Ga naar de website van Binnenspeeltuin Wamelland

Historie en populariteit

Binnenspeeltuin Wamelland is alweer verschillende jaren een populaire plek voor veel kinderen. Zeker bij regenachtig weer mag de mega grote, veilige en overdekte speeltuin vele bezoekertjes welkom heten. Het speelparadijs is geliefd bij gezinnen, dagrecreanten, scholen, groepen, families en toeristen met kids tot en met 14 jaar.

Locatie

Binnenspeeltuin Wamelland is gelegen in het land van Maas en Waal, provincie Gelderland in het dorp Wamel. Het speelparadijs is gemakkelijk te bereiken, vanwege de centrale ligging in het land. De speeltuin beschikt over voldoende parkeermogelijkheden en parkeren is bovendien gratis.

Programma / activiteiten

Bij Binnenspeeltuin Wamel kunnen kinderen zich helemaal uitleven op speeltoestellen en attracties zoals giga glijbanen, de ballenbak, het spannende spookhuis, de bouwhoek of met een sleetje of matje van de 17 meter lange rollerbaan afglijden. Voor elke leeftijdscategorie tot en met 14 jaar zijn er spannende, leuke spellen en uitdagingen te beleven. In de Game Zone kunnen bezoekertjes even iets anders doen dan klimmen en springen. Hier kunnen zij poolen, pinballen, airhockeyen of tafelvoetballen.

Het grote terras biedt comfortabele stoelen en het restaurant is ideaal voor begeleiders. Hier kunnen zij onder het genot van een drankje hun kids goed in de gaten houden. In de overdekte speeltuin kunnen kinderen hun verjaardag vieren en daarnaast worden er regelmatig activiteiten georganiseerd zoals een familiebrunch tijdens de feestdagen, workshops en lopende buffetten. Er is zodoende voor jong en oud genoeg te beleven in Binnenspeeltuin Wamelland.

Stats & tags


Wamel, Gelderland, Nederland
Overdekte Speeltuinen, Speeltuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling