Introductie

Het Bosbad Emmeloord is de plek voor het hele gezin en voor individuen die op een gezonde manier in het water actief willen zijn. Daar wordt de mogelijkheid toe geboden in diverse zwembaden, want er zijn namelijk meerdere binnen- en buitenbaden. Ook is er een apart warmwaterbad aanwezig en kan er een bruin kleurtje worden verkregen onder de zonnebank. De buitenbaden beschikken over grote glijbanen, die voor nog meer plezier zorgen. Aan de kleintjes is ook gedacht, want er zijn uiteraard aparte baden voor de peuters en kleuters beschikbaar. Bosbad Emmeloord heeft een open uitstraling en de kinderen verblijven dan ook op een overzichtelijk terrein. In het restaurant Spetters kunnen bezoekers van het zwembad genieten van een hapje en een drankje.

Ga naar de website van Bosbad Emmeloord

Historie en populariteit

Het Bosbad Emmeloord bestaat al meer dan vijftien jaar en heeft al vele bezoekers mogen ontvangen, die naar alle tevredenheid uiteraard vaker voor een bezoekje zijn langsgekomen. Kinderen kunnen hier zwemles volgen en aanstaande moeders weten ook de weg naar het zwembad te vinden voor een ontspannen zwemsessie. Bosbad Emmeloord is er voor alle generaties van jong tot oud en stelt gezond bewegen in het water als doel.

Locatie

Bosbad Emmeloord is gelegen op een centrale locatie in Emmeloord aan de Boslaan en in de provincie Flevoland. De naam van het zwembadcomplex verwijst dan ook naar de begroeiing in de directe omgeving. Er is parkeerruimte bij het Bosbad aanwezig en met de auto is de locatie prima te bereiken. Er is geen treinverbinding met Emmeloord, maar er rijden wel diverse streekbussen vanuit de omgeving naar deze plaats.

Programma / activiteiten

De drie buitenbaden van Bosbad Emmeloord zijn geopend in de periode eind mei tot en met augustus. Er worden leuke zwemactiviteiten aangeboden voor onder meer gezinnen en ouders met kleine kinderen, die met hun baby of peuter graag willen zwemmen. Kinderen kunnen onder meer lekker spetteren met de vrolijk gekleurde waterspuitende vissen en met de waterpaddestoel.

Het warmwaterbad is bij uitstek geschikt voor iedereen, die in een goede conditie wil verkeren en mobiel wil blijven. Hier worden namelijk lessen in gegeven, die daar speciaal op zijn gericht, zoals aquajoggen en trimzwemmen. Daarnaast wordt het wedstrijdbad gebruikt voor reddings- en duikverenigingen, waterpolo en wedstrijdzwemmen.

Voor kinderfeestjes is het Bosbad Emmeloord beschikbaar vanaf zes personen en bieden zij leuke zwemarrangementen inclusief ijs en patat!

Stats & tags


Emmeloord, Flevoland, Nederland
Sport, Zwembaden

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling