Introductie

Bij dit grote overdekte speelparadijs waan je je in een levensgroot aquarium. Bubbeljungle is geen standaard speelpark: de onderwaterwereld is nagebouwd met oog voor detail.

Ga naar de website van Bubbeljungle

Historie en populariteit

In 2005 is Bubbeljungle geopend. Ter ere van hun 5-jarig bestaan is in 2010 een groot feest georganiseerd. Het speelpark is sponsor van een kinderhuis voor wezen in Sri Lanka: ‘ House of Hope’. Met leuke acties zamelt Bubbeljungle geld in voor dit project.

Locatie

Bubbeljungle zit in Leiderdorp en is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Leiderdorp ligt tegen Leiden aan; een prachtige historische stad met leuke winkeltjes, restaurants en musea.

Programma / activiteiten

De wonderlijke onderwaterwereld is verweven met het speelparadijs. In een prachtige setting kunnen kinderen naar hartenlust spelen. Ontdek de grote haaienboot, kom spelen met de mega- stuiterballen, en verdwaal in het labyrint. Voor de allerkleinste bezoekers is er een speciale babyhoek, met uitdagende attributen die passen bij hun leeftijd. Verder vind je er een verkeersgrot, rollerbaan, trampolines en nog veel meer. Er is zelfs een feestruimte waar je bijvoorbeeld een discofeest kunt houden. Een keer per maand is er de Bubbeldisco, waar alle kinderen in de leeftijd van 7 tot 12 jaar kunnen komen swingen en uit hun bol kunnen gaan op vrolijke dansmuziek. Met licht- en rookeffecten waan je je in een echte disco. Iedere discoavond wordt verzorgd door een echte DJ! Regelmatig organiseert het speelparadijs extra activiteiten, zoals schminken of een bezoek van Benny de huismascotte. Er zijn twee ruime terrassen aanwezig, van waar u goed zicht heeft op uw kinderen. In de horecagelegenheid is allerlei lekkers verkrijgbaar. Bubbeljungle organiseert verschillende feestjes, voor klein tot groot. Ook kunt u een combinatiearrangement boeken, waarbij u in blacklight kunt midgetgolfen.

Stats & tags


Leiderdorp, Zuid-Holland, Nederland
Overdekte Speeltuinen, Speeltuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling