Introductie

De Schatkids is een overdekte speeltuin met heel veel speeltoestellen en avontuurlijk parcours. Een dagje plezier voor peuters en kinderen tot 12 jaar. Papa’s en mama’s (of andere begeleiders) mogen voor een prikkie naar binnen.

Ga naar de website van De Schatkids

Historie en populariteit

Het overdekte speelparadijs bestaat sinds 1 oktober 2005. Sindsdien is er niet veel veranderd, behalve dan dat je peuter ( tot en met 3 jaar) op woensdag- en vrijdagmorgen tegen gereduceerd tarief naar hartenlust kan spelen. Tijdens vakanties geldt deze aanbieding niet.

Locatie

U vindt de Schatkids tussen Utrecht en Arnhem, net buiten Veenendaal. Het ligt op industrieterrein ‘De Compagnie -Oost’. Het speelpark is goed bereikbaar en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Komt u met het openbaar vervoer, dan moet u rekening houden met een wandeling: de Schatkids ligt op een kwartier lopen vanaf de bushalte.

Programma / activiteiten

Bij deze binnenspeeltuin kunnen kinderen tot 12 jaar zich naar hartenlust uitleven: springen, klimmen, klauteren. Kortom, een speelparadijs waar je als kind je ei kwijt kunt. Alle speeltoestellen voldoen aan de veiligheidseisen en de hygiënecode. Vanaf het zitgedeelte kun je als ouder uw kind goed in de gaten houden. Bij de horecagelegenheid is van alles verkrijgbaar, zoals pannenkoeken, ijsjes, warme en koude dranken en nog veel meer. U betaald consumpties met dukaten, die verkrijgbaar zijn bij de kassa. Dukaten die u niet gebruikt, kunt bij vertrek retourneren.
Naast de speeltoestellen is er een enorm klim- en klauterparcours. Ook is er elke dag een kinderdisco, waar je kunt swingen op populaire kinderhits. Tijdens Carnaval en Sinterklaas is het hier extra feestelijk: er worden leuke activiteiten rondom de thema’s georganiseerd. Natuurlijk is dit een prima plek om je verjaardag te vieren. Er zijn verschillende verjaardagsfeestjes te reserveren, waarbij het fesstvarken in het zonnetje wordt gezet.

Stats & tags


Veenendaal, Utrecht, Nederland
Overdekte Speeltuinen, Speeltuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling