Introductie

Karting Zeeland, ofwel Indoor Karting Middelburg beschikt over een veilig indoorcircuit waar echte raceliefhebbers en coureurs zich opperbest kunnen vermaken. Er kan worden geracet in competitieverband, maar men kan ook individueel karten en topsnelheden van boven de 60 kilometer per uur behalen. Het kartcentrum beschikt eveneens over een grote horecaruimte voor een hapje en een drankje. Bovendien hebben niet karters hier vanachter het glazen panorama, uitzicht over de baan, zodat zij alle verrichtingen van hun kart vrienden op de voet kunnen volgen. Er worden regelmatig evenementen en arrangementen georganiseerd en daarom is Karting Zeeland de plek voor feesten, bijeenkomsten, groepen en meer!

Ga naar de website van Indoor Karting Middelburg

Locatie

Karting Zeeland is gelegen in de plaats Middelburg in de provincie Zeeland. Het kartcentrum ligt nabij industrieterrein Arnestein en is zodoende gemakkelijk te bereiken met eigen vervoer.

Programma / activiteiten

Karting Zeeland of Indoor Karting Middelburg beschikt over een circa 550 meter lange baan en de karts zijn met een 6.5 pk, 200 cc motorblok uitgerust, zodat racers binnen enkele seconden op de rechte stukken gemakkelijk boven de 60 kilometer per uur kunnen uitkomen. Omdat het kartcentrum over een grote horecaruimte beschikt, waar bezoekers kunnen genieten van een hapje en een drankje in een sfeervolle entourage, kan er eveneens voor worden gekozen de volledige catering uit handen te geven. Zo worden er diverse buffetten aangeboden, waaronder het barbecue, Suzuka Oosters en Le Mans Frans buffet. De kartarrangementen van Indoor Karting Middelburg, zoals het Ayrton Senna en Juan Pablo Montoya arrangement zijn dan ook bijzonder populair bij personeelsfeesten en vrijgezellenuitjes. Maar ook voor familiedagen, relatiedagen en vergaderingen is dit de plek.

Kinderen kunnen eenmaal in de maand spelenderwijs de kneepjes van het racen en het kartvak leren in de Kidsclub en daarnaast zijn er voor hen ook diverse leuke arrangementen, waaronder het Jos Verstappen race arrangement en het Schumacher Special arrangement.

Tot slot worden er jaarlijks een aantal kart evenementen georganiseerd, waar het aan komt op snelheid, uithoudingsvermogen en stuurmanskunsten.

Stats & tags


Middelburg, Zeeland, Nederland
Kartbanen, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling