Introductie

In Kidz Village beleven kinderen van 4 tot en met 12 jaar een waar spektakel. In het gigantische indoor kinderspeelparadijs kunnen zij naar hartenlust klimmen en klauteren op de klauterbanen, de touwbruggen, het ballenkanon, de springkussens en de trampolines. Zij kunnen op ontdekkingstocht, van de glijbaan afsjezen en helemaal los gaan in het ballenspektakel. Voor de kleintjes is er een aparte peuterhoek gecreëerd.

Ga naar de website van Kidz Village

Historie en populariteit

Onder hetzelfde dak als Kidz Village bevindt zich eveneens Snow Village, een indoor sneeuwhal, voorzien van echte sneeuw. Gegarandeerd sneeuwplezier voor iedereen! Tot slot beschikt de enorme hal nog over een space bowling en een spetterend zwemparadijs.

Locatie

Kidz Village is al jaren een begrip in Biddinghuizen en omstreken. Vanwege de veelzijdigheid mag het speelparadijs dan ook bezoekers van alle leeftijden welkom heten. Van spelende kinderen, schoolreisjes en dagrecreanten tot aan familie uitjes, vakantiegangers en groepen.

Programma / activiteiten

Kidz Village is gelegen in Biddinghuizen in de provincie Flevoland. Vanwege de centrale ligging, midden in het hart van Nederland, is de bereikbaarheid van het speelparadijs zeer goed te noemen. Bezoekers volgen de borden Walibi World en kunnen parkeren op de ruime parkeerplaats, waarvan de kosten per auto per uur 1 euro bedragen.

Er gaat een wereld van plezier open voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar wanneer ze Kidz Village binnen stappen. Maar ook de wat ‘oudere’ kinderen kunnen hier volop terecht. Het kinderspeelparadijs, de indoor sneeuwhal, space bowling en het zwemparadijs liggen namelijk allemaal onder één dak.

Grenzend aan Kidz Village ligt de Fast Food Corner waar bezoekers terecht kunnen voor diverse snelle snacks, lekkere ijsjes en een drankje tussendoor. Het indoor kinderspeelparadijs is eveneens een perfecte locatie voor het vieren van kinderfeestjes. Er zijn diverse arrangementen, zowel zelf samen te stellen alsook arrangementen die al zijn samengesteld, zoals een Total Fun feestje.

Voor een dag vol speelplezier, is Kidz Vilage the place to be!

Stats & tags


Biddinghuizen, Flevoland, Nederland
Overdekte Speeltuinen, Speeltuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling