Introductie

Avontuurlijk speelpark vol verrassingen voor kinderen tot 12 jaar. Wat dacht je van spelen in een uitgestrekte woestijn? Of ga je liever op avontuur in het kruipdoolhof?

Ga naar de website van Lolland

Historie en populariteit

Lolland ligt in de Brabantse stad Tilburg, waar de inwoners Kruikenzeikers worden genoemd. Tilburg is van oudsher een textielstad. Er is dan ook veel te ontdekken op dit gebied, bijvoorbeeld in het Textielmuseum.

Locatie

Het overdekte speelpark ligt in het Brabantse Tilburg. Zowel met de auto als het openbaar vervoer is het prima te bereiken. Lolland is een goed startpunt om het centrum van Tilburg te ontdekken. Hier kun je heerlijk shoppen en je vindt er talloze musea, cafeetjes en restaurants. Tilburg is een stad met een rijke geschiedenis. Het maken van een stadswandeling, al dan niet in combinatie met een museumbezoek, is een aanrader.

Programma / activiteiten

In de aparte speelhoek is ruimte voor de allerjongste bezoekers van Lolland. Zij hebben hier en veilig en overzichtelijk plekje met activiteiten afgestemd op hun leeftijd. Grotere kinderen kunnen in het andere gedeelte naar hartenlust rennen, klimmen, springen en glijden. Er zal verrassende speeltoestellen, met steeds verschillende uitdagingen. Muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de muziekhoek. Hier kun je keyboard spelen, je uitleven op de discovloer of drummen op de slagwerktoren. Ook is er een spartelnet, een watertoren, hangbrug en nog meer leuks. Na zoveel lol kun je uitrusten op het overdekte terras, waar je lekkere hapjes en drankjes kunt kopen. Lolland is elke dag open, behalve op dinsdag. In het weekend is de entreeprijs hoger dan op doordeweekse dagen. Kinderen tot twee jaar mogen gratis naar binnen. Er zijn diverse verjaardagsarrangementen te boeken.

Stats & tags


Tilburg, Noord-Brabant, Nederland
Overdekte Speeltuinen, Speeltuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling