Introductie

Monkey Town Amersfoort behoort tot een keten van indoor speelparadijzen. Hier kunnen kinderen tot en met 12 jaar zich optimaal vermaken. Monkey Town biedt voor de allerkleinsten een speelgebied met onder meer een ballenbak en speeltoestellen gemaakt van veilig softplay materiaal. Voor de wat grotere kinderen zijn er glijbanen, klimtoestellen, een luchtkussen en spannende speeltoestellen. Daarnaast beschikt Monkey Town over een restaurant, met uitzicht over het speelgoed. Kom tot leven bij Monkey Town!

Ga naar de website van Monkey Town Amersfoort

Locatie

Er zijn momenteel zes locaties van Monkey Town, waarvan vier in Nederland en twee in het Buitenland. Deze zijn, naast Amersfoort, gevestigd in Bussum, Uitgeest, Leeuwarden, Jonkoping Zweden en Dortmund Duitsland.

Programma / activiteiten

Monkey Town is gelegen in Amersfoort, in de provincie Utrecht en gemakkelijk te bereiken vanuit het hele land. Parkeren is gratis en wie met het openbaar vervoer komt, kan vanaf het Centraal Station Amersfoort de bus pakken richting Monkey Town.

Bij Monkey Town kunnen kinderen naar hartenlust veilig spelen. Er is een peutergedeelte voor de kleintjes. Zij kunnen hier heerlijk rondhuppelen en zich onder meer vermaken met de lego stenen, loop autootjes, dieren glijbanen en de ballenbak. De wat oudere kinderen kunnen zich heerlijk uitleven op de gigantische klim- en klautertoestellen. Zij komen onderweg tijdens het klimmen bijzondere obstakels en avontuurlijke hindernissen tegen. Daarnaast kunnen zij een duik nemen in het mega grote ballenbak en wie niet bang is uitgevallen, kan een tochtje maken over de free fall glijbaan.

Monkey Town beschikt eveneens over een restaurant waar bezoekers even kunnen uitrusten onder het genot van een hapje en een drankje. Bovendien geeft het restaurant vaders en moeders uitzicht over het speelgebied, zodat zij te allen tijde hun kinderen in de gaten kunnen houden.

Wie op zoek is naar een origineel en gezellig kinderfeestje, heeft aan Monkey Town een prima locatie. Zij organiseren namelijk verschillende arrangementen, waaronder Monkey Party Big of Monkey Party Super, speciaal voor kinderfeestjes. Kortom, voor een dag vol klim- klauter- en speelplezier is men bij Monkey Town Amersfoort aan het goede adres

Stats & tags


Amersfoort, Utrecht, Nederland
Overdekte Speeltuinen, Speeltuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling