Introductie

Speeltuin Meiveld, gelegen midden in het groen, beschikt over meer dan dertig attracties. In deze speeltuin kunnen echte speelfanaten en fanatiekelingen zich helemaal uitleven. Huppelen met de step door de speeltuin, crossen met de fiets, op de skelter over het terrein, slingeren aan autobanden, springen op het super grote springkussen of spelen op de diverse speeltoestellen, het is in deze speeltuin allemaal mogelijk. De ruime, overzichtelijke en mooie Speeltuin Meiveld wordt niet voor niets het best bewaarde geheim van Middelburg genoemd.

Ga naar de website van Speeltuin Meiveld

Historie en populariteit

Hoe lang Speeltuin Meiveld bestaat, is niet exact bekend. Wel is het overduidelijk dat de speeltuin een zeer geliefde plek is bij kinderen, zeker omdat zij hier naar hartenlust én zonder gevaar kunnen spelen. Tijdens openingstijden mag Speeltuin Meiveld dan ook vele bezoekertjes met hun ouders welkom heten. Ook vakantiegangers weten deze speeltuin inmiddels te vinden.

Locatie

Speeltuin Meiveld is gelegen in een park te midden van het groen in Middelburg, een stad in de provincie Zeeland. De stad is goed met het openbaar vervoer te bereiken. Met eigen vervoer is de speeltuin uitstekend bereikbaar. Parkeren kan in de nabijheid.

Programma / activiteiten

Verspreid over Speeltuin Meiveld staan verschillende speeltoestellen opgesteld. Kinderen kunnen hier urenlang klauteren, door tunneltjes kruipen, klimmen, glijden van de glijbaan, schommelen, machinist van een stoomtrein spelen en dwalen door een doolhof. Kinderen kunnen hier gewoon kind zijn. Terwijl de kinderen zich uitleven, kunnen ouders en begeleiders op het gezellige terras ontspannen en genieten van een hapje en/of een drankje.

Bij de speeltuin is tevens een zwembad aanwezig en naast de speeltuin bevindt zich een kinderboerderij. Er worden eveneens door het seizoen heen allerlei activiteiten georganiseerd zoals een rommelmarkt, een kleurplatenwedstrijd en paaseieren zoeken. Kortom, Speeltuin Meiveld biedt alle ingrediënten voor een fijn en gezellig dagje speelplezier!

Stats & tags


Middelburg, Zeeland, Nederland
Buitenspeeltuinen, Speeltuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling