Introductie

Sportfondsenbad Leiderdorp is een volwaardig zwembad met een breed aanbod aan faciliteiten. Bezoekers kunnen zwemmen, spelen en dobberen in het recreatie- en instructiebad en rustig banen zwemmen of juist een wedstrijdje houden in het wedstrijdbad. Daarnaast beschikt het bad over een Turks stoombad, een whirlpool, jet-streams en een glijbaan in lusvorm. Dankzij de variatie aan waterfaciliteiten voldoet de accommodatie ruim aan de eisen die bezoekers stellen aan een zwembad. Behalve een zwembad, bevindt zich hier eveneens een sporthal voor allerhande activiteiten, sporten en evenementen. Sportfondsenbad Leiderdorp staat zodoende garant voor een complete dag plezier.

Ga naar de website van Sportfondsenbad Leiderdorp

Historie en populariteit

Sportfondsenbad Leiderdorp is alweer heel wat jaren een begrip in Leiderdorp en omgeving. Het is populaire trekpleister zowel door de weeks als in de weekenden en vakanties. Het zwembad inclusief de sporthal trekken dan ook jaarlijks bezoekers en sportievelingen van alle leeftijden. Zowel gezinnen, schoolklassen, verenigingen en bedrijfsuitjes als kinderfeestjes en recreanten zijn hier regelmatig te vinden.

Locatie

Sportfondsenbad Leiderdorp, bestaande uit sport- en recreatiecentrum De Does is gelegen in de provincie Zuid-Holland. Het zwembad ligt langs de A4 en is zodoende uitstekend te bereiken met eigen vervoer. Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen rondom de accommodatie.

Programma / activiteiten

Sportfondsenbad Leiderdorp is een gezellig subtropisch zwembad met instructiebad, recreatiebad en wedstrijdbad. De whirlpool, jet-streams, zonnebanken, Turks stoombad en de grote glijbaan dragen absoluut bij tot een ontspannend en sportief verblijf. Voorts is er een dubbele sporthal in het centrum aanwezig en een sfeervolle horecagelegenheid.

Kinderen kunnen in het zwembad een bruisend verjaardagsfeestje vieren en elke laatste vrijdag van de maand wordt het zwembad omgetoverd in een swingend en flitsend zwemparadijs voor iedereen die gek is op zwemmen in combinatie met dansen. Op zoek naar een spetterend uitje? Sportfondsenbad Leiderdorp heeft haar deuren openstaan.

Stats & tags


Leiderdorp, Zuid-Holland, Nederland
Sport, Zwembaden

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling