Introductie

Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation, oftewel laser. Gebundeld licht waar je een hoop dingen mee kunt doen. Maar veruit de leukste toepassing is toch wel het lasergamen. Een spel waarbij deelnemers elkaar met een ‘lasergeweer’ moeten proberen zien te raken. Een avontuurlijk spel dat bij het kind weer in je los maakt. En een mooie locatie om dit spel te spelen is Taveerne de Kluis aan de Prins Hendrikkade in onze hoofdstad.

Ga naar de website van Taveerne de Kluis Lasergames

Historie en populariteit

Zoals zo veel gemeenschapsspellen waarbij een hoge mate van techniek om de hoek komt kijken vindt ook lasergamen zijn oorsprong in de Verenigde Staten. Maar al snel heeft het ook in de rest van de wereld aan populariteit weten te winnen. Logisch, want er zijn maar weinig spellen waarbij je beste vriend in een klap veranderd in je ergste vijand.

Locatie

Taveerne de Kluis is gevestigd in een statig pand aan de Prins Hendrikkade. Naast een potje lasergamen kun je hier ook prima terecht voor een borrel in het Grand Café. En niet alleen voor een natje wordt gezorgd, ook voor een droogje en de totale muzikale omlijsting van beiden ben je bij Taveerne de Kluis aan het juiste adres. Jazz, salsa en opzwepende housebeats wisselen elkaar dagelijks af. Maar in Amsterdam is er natuurlijk meer dan alleen Taveerne de Kluis. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk een potje lasergamen te combineren met een bezoek aan de Heineken Experience, het museum en proeflokaal van ’s lands meest bekende bierbrouwer. Meer geïnteresseerd in een sterker alcoholisch alternatief? Dan is het Vodkamuseum aan het Damrak wellicht een leuke uitbreiding van het lasergamen.

Programma / activiteiten

Een potje lasergamen duurt vijftien minuten. En voor wie vijftien minuten niet lang genoeg is bestaat de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief nog een potje te boeken. Daarnaast is lasergamen bij Taveerne de Kluis ook te boeken in combinatie met diverse culinaire arrangementen.

Stats & tags


Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Lasergame, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling