Hét Tuintrend-Event van Kees Smit Tuinmeubelen

Kees Smit Tuinmeubelen is klaar voor het nieuwe tuinseizoen en dat pakken ze groots aan met hét Tuintrend-Event van 2019 in twee weekenden op twee locaties. Zaterdag 23 en zondag 24 februari in de Experience Store XXL in Almelo en zaterdag 2 maart en zondag 3 maart in de Experience Store XXL in Amersfoort. Met meer dan 20 deelnemers staan de twee weekenden in het teken van tuininspiratie.

Maak tijdens het Tuintrend-Event kennis met de nieuwste trends op gebied van tuin en terras. Ontdek de nieuwe collectie tuinmeubelen en kom tuinideeën opdoen. Inspiratie nodig voor een overkapping of advies op maat van een tuinarchitect? Het Tuintrend-Event biedt het allemaal. Krijg professionele tips en doe mee aan leuke winacties.

Echt het buitenleven proeven? Neem tijdens het event in Almelo dan deel aan een workshop ‘Creatief met Bloemen’ en de Mattie’s Grill BBQ-workshop ‘Ambachtelijke mini-burgers maken’. In Amersfoort hebben ze iets anders in petto. Daar is op zaterdag 2 maart Ivo Putman van de Grote Tuinverbouwing aanwezig en presenteert handige ins en outs over het inrichten van de tuin. Daarnaast gaat hij zes mensen gelukkig maken met persoonlijk tuinadvies.

Geniet tijdens dit weekend  van culinaire hapjes en verfrissende drankjes en beleef het zomergevoel. Ook voor kids is er genoeg te doen! Kortom, een uitje voor het hele gezin. Benieuwd naar meer informatie over dit weekend? Bezoek keessmit.nl/event.

Kom naar het Tuintrend-Event van Kees Smit Tuinmeubelen en laat de zomer beginnen.

Urenschema

Day 1

-
Tags:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling