Introductie

Zien, leren, proeven en spelen, doe je bij speelboerderij Aardbeienhof. Het park heeft als thema –u raadt het al- de aardbei!

Ga naar de website van Aardbeienhof

Historie en populariteit

De Aardbeienhof is een populaire locatie voor het houden van familie- en kinderfeestjes. Aardbeienactiviteiten vinden plaats van april tot en met september. ’s Winters worden er tal van andere leuke activiteiten georganiseerd.

Locatie

Deze wel heel bijzondere aardbeienkwekerij ligt in het Brabantse Gemert, ten noorden van Helmond. Het speelpark ligt in het agrarische buitengebied van Gemert. Op loopafstand ligt het Boerenbondmuseum. De Aardbeienhof is per auto uitstekend bereikbaar. Met het openbaar vervoer moet u rekenen op een wandeling van zo’n 20 minuten vanaf de dichtstbijzijnde bushalte.

Programma / activiteiten

Je kunt hier heerlijk spelen, zowel binnen als buiten. Bij elkaar zijn ze goed voor 3000m2 speelplezier. Buiten kun je kliederen met water en zand, trampolinespringen, klimmen en klauteren, glijden; teveel om op te noemen. Ouders en begeleiders kunnen zich installeren op het zonnige terras. Binnen vind je kruipbuizen, een springkussen en heel veel andere speeltoestellen. De allerkleinste bezoekers leven zich uit in de ballenbak. Natuurlijk leer je vandaag ook alles over de gezonde en lekkere vrucht. Van april tot en met september kun je helpen in de kassen. Je mag aardbeien planten, rijpe vruchten opsporen en plukken, jam maken. De aardbeienhof kweekt verschillende rassen, die je allemaal mag proeven. Er worden vaak leuke activiteiten georganiseerd en in zomervakantie mag je gratis een ritje maken met een huifkar. Tijdens officiële vakanties is het aardbeienparadijs dagelijks geopend. Daarbuiten is het park open op woensdag- en vrijdag middag en in het weekend. Papa’s, mama’s en andere begeleiders mogen gratis naar binnen.

Stats & tags


Gemert, Noord-Brabant, Nederland
Overdekte Speeltuinen, Speeltuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling