Introductie

Bij Beeld en Geluid in Hilversum kun je zelf  in de huid van televisiepresentator kruipen, het journaal samenstellen en presenteren of optreden op het Toppop podium. Televisie, radio en muziek. Daar gaat het om in deze spectaculaire publieksattractie. Bekijk al die mooie en verrassende fragmenten uit 65 jaar televisie. Kijken, doen en beleven, dat is waar het om draait.

Ga naar de website van Beeld en Geluid

Met de komst van de experience in het Instituut voor Beeld en Geluid is het archief toegankelijk gemaakt voor een breed publiek. Bezoekers ontdekken de wereld van radio en televisie in de twaalf paviljoens, die zich in het gebouw bevinden. Virtuele gidsen kunnen hen daarbij begeleiden, waarbij zij kunnen kiezen uit circa 4 bekende Nederlanders.

Ook voor scholen of voor excursies met kinderen is Beeld en Geluid een bijzonder uitstapje. Het instituut beschikt over een ruim aanbod met educatieve programma’s, maar ook workshops behoren tot de mogelijkheden. Een ontmoeting met de makers van het Jeugdjournaal of een workshop soap, het kan allemaal in Beeld en Geluid.

Stats & tags


Hilversum, Noord-Holland, Nederland
Cultuurhistorische Musea, Musea

Overige informatie

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00u-17:30u
Woensdag: 10:00u-17:30u
Donderdag: 10:00u-17:30u
Vrijdag: 10:00u-17:30u
Zaterdag: 10:00u-17:30u
Zondag: 10:00u-17:30u

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling