Introductie

Wie zin heeft in een middag of avond genieten van spel en plezier is bij Chandra Bowling & Partycentrum Schiedam aan het juiste adres. Gezellig een uurtje bowlen op één van de 16 kunststof banen, voorzien van mega grote videoschermen wordt bij Chandra een waar feest. Bezoekers van klein tot groot, groepen van 5 tot 200 personen, iedereen is welkom.

Ga naar de website van Chandra Bowling Schiedam

Historie en populariteit

Het bowlingcentrum heeft diverse arrangementen samengesteld. Zo kan men na het bowlen een hapje blijven eten in het sfeervolle restaurant, maar men kan ook kiezen voor bijvoorbeeld een warm- of koud buffet of een tafelgrill. Eveneens voor feesten klein en groot is Chandra Bowling & Partycentrum Schiedam een uitermate geschikte locatie.

Locatie

Chandra Bowling & Partycentrum Schiedam is al jarenlang een zeer populaire uitgaansgelegenheid. Zowel kinderen als volwassenen kunnen hier zowel vrijblijvend als in competitieverband een balletje rollen over een van de banen. Jaarlijks mag het bowlingcentrum dan ook vele groepen, families, recreanten en bedrijven verwelkomen.

Programma / activiteiten

Chandra Bowling & Partycentrum bevindt zich in Schiedam, een stad gelegen in de provincie Zuid-Holland. Het bowlingcentrum is gemakkelijk bereikbaar met zowel eigen vervoer als met het openbaar vervoer. Parkeren is bovendien gratis.

Bij Chandra Bowling & Partycentrum Schiedam kunnen gasten en groepen terecht voor potje bowling op de 16 aanwezige kunststof banen. Aansluitend kan men blijven dineren in het restaurant en daarbij kiezen uit heerlijke gerechten, een koud- of warmbuffet of een grillarrangement. Kinderen kunnen kinderbowlen en ook hun verjaardag vieren in het bowlingcentrum, waarbij een uurtje bowlen wordt gecombineerd frites of pannenkoeken en een ijsje.

Het bowlingcentrum biedt naast een avondje bowlen eveneens geheel verzorgde feesten van 5 tot 200 personen. Ideaal voor vergaderingen, bruiloften en bedrijfsfeestjes. Daarnaast kunnen gasten kiezen uit verschillende arrangementen zoals een Javaans buffet, saté bowlen, disco bowlen en Happy Hour bowlen. Kortom, Chandra Bowling & Partycentrum Schiedam biedt alle ingrediënten voor een gezellige middag of avond uit!

Stats & tags


Schiedam, Zuid-Holland, Nederland
Bowling, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling