Introductie

Coronel Kartracing heeft twee mooie kartbanen in Huizen neergezet. Bezoekers kunnen hier net als de Formule 1 coureurs met hoge snelheid racen door de bochten. De kartbanen Monaco en Francorchamps bieden werkelijk een snelheidssensatie waar men u tegen zegt. Ieder rondje duurt twaalf minuten, maar natuurlijk kunnen bezoekers zoveel rondjes racen als zij zelf willen. Daarnaast kan men bij Coronel ook deelnemen aan lasergamen. Een uitstapje Coronel Kartracing Huizen biedt dan ook twee uitjes in één en is buitengewoon aantrekkelijk voor vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitstapjes.

Ga naar de website van Coronel Kartracing Huizen

Historie en populariteit

Coronel Kartracing Huizen mocht in 2010 zijn 15 jarig bestaan vieren. Dit betekent dat in 1995 de deuren voor publiek zijn opengesteld. Door de jaren heen weten steeds meer mensen dit populaire kartcentrum te vinden. En niet alleen inwoners van Huizen en omstreken mag het centrum verwelkomen, maar ook toeristen, dagjesmensen, race fanaten vanuit het hele land en bedrijven die hier hun jaarlijkse uitje maar wat graag door willen brengen weten de weg naar dit kartcentrum. Want, met karten op deze unieke kartbaan, ontworpen door de broers Tim en Tom Coronel, ervaart men een waanzinnige belevenis.

Locatie

Coronel Kartracing is gelegen in de gemeente Huizen, in de provincie Noord Holland. Het centrum is het gehele jaar open voor bezoekers en biedt voldoende parkeermogelijkheden.

Programma / activiteiten

Voel de adrenaline door te racen op één van de twee kartbanen bij Coronel Kartracing Huizen. Francorchamps heeft de beschikking over een fly over en biedt vele inhaalmogelijkheden. De baan Monaco heeft enkele uitdagende bochtencombinaties, een fly over en een tunnel waar racers hoge snelheden kunnen bereiken. Deze baan is gebaseerd op het bekende Formule 1 stratencircuit dus bezoekers wanen zich hier als heuse Formule 1 coureurs. Het sfeervolle kartcafé biedt racers even de mogelijkheid bij te komen.

Voor aantrekkelijke arrangementen of uitjes is Coronel Kartracing Huizen een perfecte locatie. Bedrijfsuitjes die zorgen voor unieke teambuilding, de VIP rooms met feestzaal, voor feestelijke partijen. Leuke vrijgezel arrangementen en ook voor kinderfeestjes is Coronel Kartracing de plek. Zij kunnen zich bezig houden met lasergamen met aansluitend een lekkere snack. Voor welk arrangement of VIP room ook wordt gekozen, bij Coronel Kartracing Huizen is en blijft alles in de sfeer van het racen.

Stats & tags


Huizen, Noord-Holland, Nederland
Kartbanen, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling